Slide background

De Suikerfabriek

Een uniek & sfeervol kantoorpand in hartje bergen op zoom

Gratis & vrijblijvend

Boek een rondleiding Boek een rondleiding

56

Kantoorruimtes
Vanaf 5m2 tot 75m2

10

Flexplekken
Per uur te reserveren

3

Vergaderruimtes
Compleet ingericht

14

Statutaire zetels
Instapklaar

Welkom in de Suikerfabriek

De Suikerfabriek is een belevingscentrum gevestigd in een historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op Zoom. Bij Easyspaces heeft u de mogelijkheid om een flexplek, vergaderruimte of andere openbare ruimte te boeken. Zo geniet u van een unieke werkruimte in een mooi pand. Het exterieur van dit monumentale pand is in de oude staat hersteld. Het interieur is op zodanige wijze vormgegeven dat het een moderne en verrassende uitstraling heeft en ruimte biedt aan vele verschillende ondernemingen. Bergen op Zoom is bovendien een historische vestingstad met een rijk verleden, wat het een prachtige omgeving maakt om in te werken. De Suikerfabriek, voorheen Interium, is makkelijk te bereiken en ligt op twee minuten loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom. Voor het belevingscentrum vindt u een ruim aantal betaalde parkeerplaatsen en op 100 meter afstand parkeert u gratis.

Kantoorruimtes

Kantoorruimte bergen op zoom
Bent u op zoek naar een  kantoorruimte? Onze kantoorruimtes zijn volledig ingericht waardoor u direct aan de slag kunt. Boek direct een gratis & vrijblijvende rondleiding.

Flexplekken

Flexplekken bergen op zoom
Wilt u juist geen vastigheid maar vrij bewegen? Onze flex werkplekken zijn zelfs per dag te reserveren. Snel & eenvoudig. Reserveer direct uw flexplek online in slechts 2 minuten.

Vergaderruimtes

Vergaderruimtes bergen op zoom
Wilt u op een creatieve wijze vergaderen? Onze ruimtes zijn volledig ingericht voor kleine en grote groepen. Altijd inclusief koffie en thee. Boek uw vergaderruimte online.

Statutaire zetels

Statutaire zetels of vestigingsadres bergen op zoom
Wel de voordelen van een professioneel vestigingsadres & postverwerking, maar niet te veel kosten maken. Dan is een statutaire zetel perfect.

“Wij huren inmiddels al 5 jaar naar volle tevredenheid bij Easyspaces. Peter en zijn team staan altijd voor je klaar & de faciliteiten zijn super!”

robbert kramers easyspaces bergen op zoom
Robbert Kramers

Algemeen Directeur
CareRespect B.V.

Bekijk onze sfeervolle Kantoor en vergaderruimtes in de Suikerfabriek

ingang van de suikerfabriek binnen easyspaces bergen op zoom
de suikerfabriek
binnen bij de suikerfabriek
gevel van de suikerfabriek in bergen op zoom easyspaces
in de suikerfabriek
ingang suikerfabriek
bureau in de suikerfabriek in bergen op zoom
vooraanzicht ingang suikerfabriek

Ja, ik wil graag een gratis & vrijblijvende rondleiding

Altijd binnen 24u reactie