fbpx
X

Goedkoop kantoor Bergen op Zoom

Op zoek naar een goedkoop kantoor in Bergen op Zoom?

Goedkoop kantoor Bergen op Zoom? Zoekt u naar een goedkoop kantoor in Bergen op Zoom? Dan heeft De Loft in het Havenkwartier u veel te bieden. In dit mooie gebouw huren verschillende, voornamelijk startende, ondernemers hun kantoorruimte. De naastgelegen gebouwen wordt verhuurd aan ondernemingen welke al langere tijd bezig zijn en op deze manier wordt ervaring en moderniteit enorm goed gecombineerd. Het is een groen en rustig gebied. Toch is het Havenkwartier in Bergen op Zoom slechts tien minuten wandelen verwijderd van het centrum van de stad.

Daarheen voor een lunchafspraak of om een hapje te eten is echter niet nodig, De Loft beschikt over een pop-up restaurant waar heerlijke lunch en dinermaaltijden geserveerd worden. Zo maakt u pas echt indruk op nieuwe klanten. Voor meer informatie over het huren van een goedkoop kantoor in Bergen op Zoom kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Kantoorruimte in de Loft
  • Combinatie van jong en oud
  • Rustig gebied
  • Pop-up restaurant de Koej
Goedkoop kantoor Bergen op Zoom

Goedkoop kantoor Bergen op Zoom

Veel handen maken licht werk

We beloven u een goedkoop kantoor in Bergen op Zoom. Maar hoe doen we dat? Ten eerste is de visie tijdens het herstel van het pand en de omgeving altijd geweest om in De Loft starters te laten vestigen. Om u een eerlijke en goede start te bieden, dient daardoor de prijs natuurlijk ook niet te hoog te zijn. Verder werken er in het gebouw meerdere ondernemingen. U heeft natuurlijk een eigen kantoorruimte, maar er zijn faciliteiten welke u deelt. Uiteraard worden de kosten hiervoor ook gedeeld door alle ondernemingen. Kosten welke u anders alleen had moeten betalen, zoals een receptionist, maar ook gas, water en licht.

Meer informatie over het verkrijgen van een goedkoop kantoor Bergen op Zoom

Overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen. Het adres is Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Via de e-mail zijn wij ook te bereiken op emailadres info@easyspaces.nl of telefonisch op +31(0)164213805 / +31 (0)653 927 373.