fbpx
X

Goedkoop kantoor huren Bergen en op Zoom

Goedkoop een kantoor huren in Bergen en op Zoom voor startende ondernemingen

Goedkoop kantoor huren Bergen en op Zoom? Als startende ondernemer heeft u natuurlijk al kosten genoeg. Toch is het prettig om te kunnen investeren in het bedrijf, dit biedt weer mogelijkheden voor de toekomst. Een kantoorpand is een dergelijke investering. De beste optie is dan om een goedkoop kantoor te huren in Bergen en op Zoom. In het Havenkwartier is een gebouw gevestigd, De Loft. Hier bieden wij u de mogelijkheid om goedkoop een kantoor te huren in Bergen en op Zoom.

De omgeving is bruisend, maar bevat ook veel groen. Het is een rustige en prettige sfeer om te werken en te verblijven. In het pand en in de omgeving zitten meer ondernemers gevestigd. Dit komt het, zo belangrijke, netwerken natuurlijk alleen maar ten goede. Mede ook door de aanwezigheid van een pop-up restaurant in het gebouw en door het delen van diverse faciliteiten met de andere ondernemers bevordert dit het uitbreiden van uw netwerk enorm.

  • Investeren in de toekomst
  • Kantoor in het Havenkwartier
  • Prettige werksfeer
  • Goed voor uw netwerk
  • Delen van diverse faciliteiten
Goedkoop kantoor huren Bergen en op Zoom

Goedkoop kantoor huren Bergen en op Zoom

Goedkoop een kantoor huren in Bergen en op Zoom bij De Loft

Door het delen van verschillende faciliteiten in een kantoorgebouw leert u niet alleen uw mede-ondernemers goed kennen. Ook worden alle kosten voor deze faciliteiten onder u allen verdeeld. Nog een mogelijkheid waardoor u goedkoop een kantoor kunt huren Bergen en op Zoom.

De faciliteiten waar het om gaat zijn onder andere de toiletten, koffiehoek, vergaderruimtes en receptie. Vaak hoge bijkomende kosten voor een startende onderneming. Bij De Loft rekenen we hiervoor een vast bedrag. Het is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte van de kantoorruimte die u huurt, maar er komen achteraf dus nooit onverwachte kosten bij.

Geïnteresseerd geraakt in een goedkoop kantoor huren Bergen en op Zoom?

Voor meer informatie of het huren van een kantoorruimte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Via de e-mail zijn wij bereikbaar op info@easyspaces.nl of telefonisch +31(0)164213805 / +31 (0)653 927 373. Ook is het mogelijk om uw gegevens achter te laten op het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.