fbpx
X

Goedkope kantoorruimte Bergen op Zoom

Zoekt u een goedkope kantoorruimte in Bergen op Zoom?

Goedkope kantoorruimte Bergen op Zoom? Indien u op zoek bent naar het huren van een goedkope kantoorruimte in Bergen op Zoom, dan is De Loft zeker de moeite waard om nader te bekijken. De Loft is gevestigd in een oude suikerfabriek. Helemaal opgeknapt, maar met authentieke elementen nog in beeld, geeft het een professionele uitstraling. In dit pand is het mogelijk om een goedkope kantoorruimte in Bergen op Zoom te huren. Ook de binnenkant is grondig aangepakt en biedt dus de ideale mogelijkheid voor het ontvangen van klanten, samenwerken met collega’s of voor netwerken.

Mede doordat er een pop-up restaurant aanwezig is, waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden. Liever een lunchafspraak buiten de deur? Op slechts tien minuten lopen ligt het mooi historische stadscentrum van Bergen op Zoom.

  • Oude suikerfabriek
  • Professionele uitstraling
  • Pop-up restaurant
  • Netwerken
  • Historisch centrum
  • Op gebruik van vergaderruimtes 95% korting
  • Heel eenvoudig tussentijds te up- en downgraden
Goedkope kantoorruimte Bergen op Zoom

Goedkope kantoorruimte Bergen op Zoom

Bij De Loft vindt u een goedkope kantoorruimte in Bergen op Zoom

De Loft is dus een uitstekend adres wanneer u zoekt naar een goedkope kantoorruimte in Bergen op Zoom. De Loft is gebouwd met het doel vooral starters te vestigen. Waar naastgelegen panden ook veel gevorderde bedrijven kantoorruimte biedt en dit dus een goede wisselwerking kan opleveren.

Bovendien komt u sneller met andere bedrijven in contact door de diverse faciliteiten die samen gedeeld worden. De vergaderruimte, koffiehoek, toiletten en intreehal wordt gedeeld, om wat zaken te noemen. Een ander voordeel hiervan is dat de kosten daarvoor uiteraard ook verdeeld worden onder de verschillende ondernemingen.

Meer informatie over een goedkope kantoorruimte Bergen op Zoom?

Wilt u meer informatie? Of bent u nieuwsgierig geworden? Langskomen kan natuurlijk altijd. Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom. Daarnaast is het ook mogelijk ons via e-mail  adres info@easyspaces.nl of telefonisch te bereiken op +31(0)164213805 / +31 (0)653 927 373. Of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.