fbpx
X

Goedkope kantoorunit Bergen op Zoom

In De Loft vindt u een goedkope kantoorunit in Bergen op Zoom

Goedkope kantoorunit Bergen op Zoom? Indien u gebruik wilt maken van een goedkope kantoorunit in Bergen op Zoom, neem dan contact op met De Loft. Wij zijn gevestigd in het Havenkwartier van Bergen op Zoom. Een moderne buurt met authentieke elementen. Hier wordt een bruisend zakenleven gecombineerd met rustig wonen. Een inspirerende plek, waar u uw onderneming een boost kunt geven.

In het gebouw De Loft verhuren wij verschillende goedkope kantoorunit in Bergen op Zoom. Wij brengen hier startende en gevorderde ondernemingen samen. Zo deelt u verschillende faciliteiten met andere bedrijven. Dit bevordert het contact en de onderlinge samenwerking. U breidt hiermee gelijk uw netwerk uit en bovendien scheelt het in de kosten, want uiteraard worden die ook verdeeld.

  • Authentieke elementen
  • Bruisend zakenleven
  • Startende en gevorderde ondernemingen
  • Uitbreiding van uw netwerk
  • Kosten worden verdeeld
Goedkope kantoorunit Bergen op Zoom

Goedkope kantoorunit Bergen op Zoom

De faciliteiten binnen de goedkope kantoorunit in Bergen op Zoom

De faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken bij het huren van een goedkope kantoorunit in Bergen op Zoom, zijn onder andere een receptie, de koffiehoek, verwarming en de vergaderruimte. Alles is al voor u ingericht. U kunt dus direct aan de slag.

Omdat natuurlijk meerdere ondernemingen gebruik kunnen maken van de vergaderruimte is deze erg gemakkelijk online te reserveren. In deze digitale agenda wordt natuurlijk ook bijgehouden, welke tijdstippen de vergaderruimte al in gebruik is. U zult dus niet gestoord worden tijdens het vergaderen. De Loft beschikt ook nog over een eigen restaurant. Lunchen, dineren en borrelen is allemaal mogelijk.

Wacht niet te lang met het huren van een goedkope kantoorunit Bergen op Zoom!

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben een divers aanbod en hanteren goede prijzen. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen. Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Via de e-mail zijn wij ook te bereiken op emailadres info@easyspaces.nl of telefonisch op +31(0)164213805 / +31 (0)653 927 373.