fbpx
X

Behandelkamer huren Bergen op Zoom

Wilt u een behandelkamer huren in Bergen op Zoom?

Bij De Melkfabriek, Medical, Beauty en Wellness staat ook uw behandelkamer in Bergen op Zoom te huur!

 

Behandelkamer huren Bergen op Zoom

Behandelkamer huren Bergen op Zoom

Op zoek naar een behandelkamer huren Bergen op Zoom? Het Havenkwartier in Bergen op Zoom staat al eeuwenlang voor bedrijvigheid. Vrachtschepen, paard en wagens waren vroeger een komen en gaan. Tegenwoordig is het ook een drukte van belang in de nieuwe bestemming van De Melkfabriek. In het bedrijfverzamelgebouw in Bergen op Zoom staan bedrijfsunits zoals een behandelkamer te huur. Gericht op ondernemingen in de zorg- en wellnessbranche. Door de uitstekende faciliteiten waarbij u een behandelkamer kunt huren vanaf 12 m2, vindt u als starter in Bergen op Zoom vele voordelen. Huurders in de wellness, beauty en medical delen hun kennis, werken samen en staan er niet alleen voor met hun collega’s in De Melkfabriek. De wachtruimtes, receptie en sanitaire voorzieningen kennen een gezamenlijk gebruik, evenals de vergaderruimtes. Kijk op de website en zie de foto’s van het monumentale gebouw en het moderne interieur. Download de verhuurbrochure en overtuig uzelf van de prachtige oplossing die De Melkfabriek biedt aan startende ondernemers in de medische en paramedische branche.

Een behandelkamer huren in Bergen op Zoom zonder zorgen!

In Bergen op Zoom staat vast een behandelkamer te huur, waar u terecht kunt. Maar een behandelkamer huren in Bergen op Zoom met een modern interieur in een monumentaal pand waar uw klant zich direct thuis voelt, zijn er niet veel. Doordat meerdere ondernemingen met een medische achtergrond zich in De Melkfabriek hebben gevestigd zijn er vele mogelijkheden tot samenwerken. Huur een unit, flexplek of vergaderruimte in De Melkfabriek, om de volgende redenen:

  • snel en makkelijk hoogwaardige kantoor en vergaderruimtes huren
  • flexplekken huren
  • vergaderplekken online per uur boeken
  • aandacht voor inrichting en uitstraling
  • ontwerp van gebouwen door ontwerpen van Verswijver interieurconcepten

 

De huurprijs van uw behandelkamer in De Melkfabriek in Bergen op Zoom is inclusief! Meer weten?

 

Heeft u interesse in één van onze behandelkamers? Weet dat bij ons de huurprijs inclusief vele faciliteiten is. Zo hoeft u niet na te denken over stoffering, basisverlichting, draadloos internet, codes voor de centrale alarminstallatie, schoonmaak, verwarming en verlichting. Bel 06-53927373 of vul het contactformulier in voor aanvullende informatie. Wij horen graag van u!