fbpx
X

Behandelkamer tandarts

Heeft u als beginnend tandarts een behandelkamer nodig, of wilt u een behandelruimte fysiotherapie huren in Bergen op Zoom?

De Melkfabriek biedt ruimte aan ondernemingen met een medische achtergrond

 

Op zoek naar een behandelkamer tandarts? De Melkfabriek is een uniek gebouw in het Havenkwartier in Bergen op Zoom. Hierin kunt u één of meerdere behandelruimtes huren voor fysiotherapie of andere medische of paramedische zorgverlening. Omdat er in De Melkfabriek 20 ruimtes beschikbaar zijn inclusief een grote fitness- en danszaal, kan het zo maar voorkomen dat u werkt naast de behandelkamer van een tandarts. Deze samenwerking tussen startende ondernemers in de zorg-, welzijn- en wellnessindustrie geeft u een steuntje in de rug, evenals de moderne faciliteiten van De Melkfabriek. De kosten voor de spreek-, wacht- en bedrijfsruimten deelt u bijvoorbeeld met andere ondernemers, wat aanzienlijke besparingen met zich meebrengt. Huurders bij De Melkfabriek kunnen daarnaast hun kennis delen en samenwerken. Dat levert veel voordelen. Op de website ziet u foto’s van de monumentale Melkfabriek en de moderne inrichting. Download de verhuurbrochure en raak overtuigd van de vele voordelen voor startende ondernemers.

Als tandarts een behandelkamer of behandelruimte huren? Fysiotherapie, accupunctuur, voedingsadvies, ergotherapie, yoga, beauty en pedicure vindt u in Bergen op Zoom bij De Melkfabriek!

In Bergen op Zoom vindt u als startend ondernemer in De Melkfabriek een behandelkamer of behandelruimte die bij u past. Of u nu tandarts of fysiotherapeut bent, een behandelruimte huren en uw bedrijf starten was nog nooit zo eenvoudig. In het moderne interieur en monumentale pand voelt u zich direct thuis, en uw klant ook! Huur een unit, flexplek of vergaderruimte in De Melkfabriek en ga van start! De voordelen op een rij:

  • snel en makkelijk, direct van start
  • lage investering
  • flexplekken huren als het nodig is
  • vergaderplekken online per uur boeken
  • een prettige werkomgeving met aandacht voor inrichting
  • ontwerp van gebouwen door Verswijver interieurconcepten

We staan u graag te woord

Interesse in één of meerdere van onze behandelruimtes? Denk niet na over stoffering, draadloos internet, verlichting of codes voor de centrale alarminstallatie, maar ga direct van start in De Melkfabriek! Bel 06-53927373 voor de mogelijkheden of vul het contactformulier in. Wij horen graag van u!