fbpx
X

Goedkope praktijkruimte Bergen op Zoom

Goedkope praktijkruimte Bergen op Zoom, een goedkope praktijkruimte.

U brengt uw werk mee, De Melkfabriek zorgt voor de rest

 

Goedkope praktijkruimte Bergen op Zoom

Goedkope praktijkruimte Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een goedkope praktijkruimte Bergen op Zoom? Eeuwenlang is het Havenkwartier in Bergen op Zoom een plek vol bedrijvigheid. En ook nu is het een drukte van belang met nieuwe initiatieven. Zo ontstaan in de voormalige fabrieken zogenaamde bedrijfverzamelgebouwen. De Melkfabriek is een goed voorbeeld van een locatie waar praktijkruimte te huur is in Bergen op Zoom. De ruimtes die worden aangeboden zijn gericht op startende ondernemingen in de zorg- en wellnessbranche. Door de uitstekende faciliteiten en een inclusieve huurprijs, wordt de praktijkruimte die we te huur aanbieden niet duur. Goedkope praktijkruimte in Bergen op Zoom in een monumentaal gebouw met moderne inrichting zijn de speerpunten van De Melkfabriek. Op de website ziet u karakteristieke foto’s en in de verhuurbrochure alle informatie en huurprijzen. De Melkfabriek biedt een prachtige oplossing aan ondernemers in de medische en paramedische sector.

Goedkope praktijkruimte Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een historische vestingstad met een rijk verleden. Van oudsher een stad die open stond voor nieuwe initiatieven en nu nog steeds. Het ondernemersklimaat is goed te noemen, dus ook als er goedkope praktijkruimte in Bergen op Zoom te huur staat is er veel animo. Zeker als die bedrijfsruimte te vinden is in een historisch pand. Want historie en ondernemen passen bij Bergen op Zoom. In De Melkfabriek vindt u die twee samen. Meerdere ondernemingen met een medische achtergrond hebben zich gevestigd in De Melkfabriek. Dit biedt ondernemers vele mogelijkheden tot samenwerken maar ook het delen van gezamenlijke faciliteiten heeft vele kostefficiënte voordelen. De Melkfabriek kent gezamenlijk:

  • gebruik balie- en telefoonservice
  • gebruik koffiemachines en keuken
  • gebruik sanitaire voorzieningen
  • gebruik wachtruimtes
  • gebruik sfeervolle werkomgeving met stoffering en meubilering
  • gebruik vergaderruimte

 

De huurprijs van een goedkope praktijkruimte Bergen op Zoom is inclusief! Interesse?

 

Bij De Melkfabriek is de huurprijs inclusief vele faciliteiten. Denk niet na over stoffering, verlichting, internet, de centrale alarminstallatie, schoonmaak en verwarming maar start direct met ondernemen! Meer weten? Bel 06-53927373 of stuur ons het contactformulier toe. Wij horen graag van u!