X

Praktijkruimte fysiotherapie te huur

Praktijkruimte fysiotherapie te huur in Bergen op Zoom.

In De Melkfabriek is ruimte voor medische en paramedische starters

 

Praktijkruimte fysiotherapie te huur

Praktijkruimte fysiotherapie te huur

Op zoek naar een praktijkruimte fysiotherapie te huur? Wilt u een praktijk beginnen als fysiotherapeut maar zijn de opstartkosten hoog? De Melkfabriek is een uniek bedrijfsverzamelgebouw in het Havenkwartier in Bergen op Zoom waar de kosten voor de receptie, wachtruimtes en sanitaire voorzieningen worden gedeeld. Bovendien heeft De Melkfabriek, als cultureel erfgoed, prachtige authentieke details in een industriële omgeving die u zullen inspireren. Het te huur zetten van praktijkruimte voor fysiotherapie is in De Melkfabriek nauwelijks nodig, omdat de 20 beschikbare ruimtes bijna altijd vol zijn. Logisch omdat er naast de bovenstaande faciliteiten eveneens een grote fitness- en danszaal beschikbaar is. Toch benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website ziet u foto’s en kunt u ook de verhuurbrochure en contactgegevens downloaden. Wie weet heeft u als startende ondernemer ook de mogelijkheid om (met korting op de huurprijs) een beschikbare unit te krijgen.

De Melkfabriek heeft praktijkruimte te huur voor een fysiotherapie praktijk in Bergen op Zoom!

In Bergen op Zoom hebben wij voor een psycholoog, tandarts of fysiotherapie praktijk nog enkele praktijkruimtes te huur. In onze prachtige locatie zijn inmiddels praktijken voor acupunctuur, voedingsadvies, een beautycentrum, yoga praktijk, ergotherapie, een kinderpsycholoog, pedicure en permanente make-up gevestigd. Een startende tandarts, psycholoog of fysiotherapeut zou een welkome aanvulling bieden in het totaalpakket van De Melkfabriek. Huur een flexplek of unit en ga van start! Uw voordelen:

  • snel en makkelijk
  • lage investering
  • vergaderplekken per uur boeken
  • een prettige sfeervolle werkomgeving

We helpen bij het faciliteren van uw startende praktijkruimte fysiotherapie!

Wilt u dat wij meedenken over de mogelijkheden voor u als startende medisch ondernemer in De Melkfabriek? Wij staan tot uw beschikking. Uw vragen, opmerkingen of suggesties horen we graag. Bel 06-53927373 of vul het contactformulier in.