fbpx
X

Bedrijfsruimte Bergen op Zoom

Bedrijfsruimte in Bergen op Zoom gemakkelijk gevonden?

Bedrijfsruimte Bergen op Zoom? Een bedrijfsruimte in Bergen op Zoom is zo gevonden in de Poort van Berrege. Wij van Easyspaces beheren dit pand en zien er natuurlijk graag groeiende en bloeiende bedrijven in vestigen. Er zijn een aantal manieren waarop we dit voor u aantrekkelijk weten te maken. Ze bieden wij de mogelijk aan onze klanten om naast het huren van een bedrijfsruimte hier in Bergen op Zoom ook opslagruimte te huren. Handig voor de opslag van bijvoorbeeld archiefmateriaal of andere dossiers.

Ook is het mogelijk om alleen opslagruimte te huren en geen bedrijfsruimte of andersom. Kortom, het pand biedt volop mogelijkheden en wij denken hierin graag met u mee. Het terrein ligt dicht bij het historische stadscentrum van Bergen op Zoom. U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen of om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

  • Groeiende en bloeiende bedrijven
  • Aantrekkelijk voor de ondernemer
  • Huren van bedrijfsruimte en/of opslagruimte
  • Wij denken graag met u mee
  • Mooie en professionele uitstraling
Bedrijfsruimte Bergen op Zoom

Bedrijfsruimte Bergen op Zoom

Bedrijfsruimte in Bergen op Zoom in Poort van Berrege

Naast de opslagruimte en de bedrijfsruimte in Bergen op Zoom die wij verhuren in de Poort van Berrege kunnen we u nog meer voordelen noemen. Door de mooie en professionele uitstraling maakt u zeker indruk op klanten die u hier kunt ontvangen. Het pand beschikt namelijk over een vergaderzaal, een volledig ingerichte keuken, een bemande receptie en nog meer. Deze faciliteiten worden gedeeld met de andere ondernemers. Niet alleen een mooie manier om uw netwerk uit te breiden, maar dit scheelt ook in de maandelijkse uitgaven. De kosten voor al deze faciliteiten worden natuurlijk ook onder alle ondernemingen verdeeld.

Meer informatie over bedrijfsruimte Bergen op Zoom

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via de e-mail op info@easyspaces.nl of door te bellen met nummers +31 (0)164 213 805 / +31 (0)653 927 373. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wanneer u uw gegevens hier achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.