fbpx
X

Bedrijfsruimte huren Bergen op Zoom

Via Easyspaces een bedrijfsruimte huren in Bergen op Zoom

Bedrijfsruimte huren Bergen op Zoom? Een bedrijfsruimte huren in Bergen op Zoom is zo gevonden met onze hulp. Wij zijn Easyspaces. Een overkoepelende organisatie met diverse onroerend goed projecten. Een dergelijk project is u de mogelijkheid bieden voor het huren van een bedrijfsruimte in Bergen op Zoom. En wel in de Poort van Berrege. Verder zijn er nog drie andere panden onder beheer van Easyspaces.

Wij bieden in alle vier de panden verschillende vergaderruimtes/ spreekkamers en flexibele werkplekken aan. Deze zijn online te boeken. Daarnaast verhuren we ook kantoor- en opslagruimtes in de verschillende panden. Het voordeel aan de Poort van Berrege is dat er altijd voldoende parkeerplek is, zowel voor u als voor u klanten. Kom snel een kijkje nemen, wij geven u graag meer informatie over alle mogelijkheden.

  • Onroerend goed projecten
  • In de Poort van Berrege
  • Online boeken mogelijk
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Flexibel
Bedrijfsruimte huren Bergen op Zoom Zoom de poort van berrege

Bedrijfsruimte huren Bergen op Zoom

Zoekt u naar een bedrijfsruimte om te huren in Bergen op Zoom?

Wilt u alleen een bedrijfsruimte huren in Bergen op Zoom? In de Poort van Berrege is het namelijk ook mogelijk om opslagruimte te huren. Dit is uiteraard niet verplicht en het is zelfs mogelijk om alleen opslagruimte te huren zonder bedrijfsruimte. Wij werken zo flexibel mogelijk, zodat wij u volledig van dienst kunnen zijn en u alleen nog maar hoeft te ondernemen. Dat is ook de reden dat de panden al volledig ingericht zijn en van alle gemakken voorzien zijn.

Volledige dienstverlening bij een bedrijfsruimte huren Bergen op Zoom

Ontdek alle faciliteiten en mogelijkheden van dit mooie pand in Bergen op Zoom en neem snel contact met ons op. Dit kan door het sturen van een e-mail info@easyspaces.nl of door te bellen met nummers +31 (0)164 213 805 / +31 (0)653 927 373. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wanneer u uw gegevens hier achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.