fbpx
X

Bedrijfsruimte te huur Bergen op Zoom

Nu is er bedrijfsruimte te huur in Bergen op Zoom

Bedrijfsruimte te huur Bergen op Zoom? Kijkt u uit naar de bordjes op panden waarop staat “bedrijfsruimte te huur” in Bergen op Zoom? Neem dan eens contact op met ons. Wij zijn Easyspaces en beschikken over 4 panden waar we bedrijfsruimte te huur aanbieden in Bergen op Zoom. Eén van de vier panden is de Poort van Berrege. Dit pand is sfeervol en heeft een professioneel aanzicht. Er is voldoende parkeergelegenheid. U maakt dus gelijk een goede indruk op uw klanten.

Echter is het ook mogelijk om een lunchafspraak in het mooie historische centrum van Bergen op Zoom te plannen. Het is slechts tien minuten lopen. Verder biedt natuurlijk ook het interieur veel mogelijkheden. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Of meer informatie ontvangen? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Vul snel het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • 4 verschillende panden in Bergen op Zoom
  • Sfeervol gebouw
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Volledig ingericht
  • Gedeelde faciliteiten
Bedrijfsruimte te huur Bergen op Zoom

Bedrijfsruimte te huur Bergen op Zoom

De faciliteiten in de Poort van Berrege

Bij Easyspaces hebben wij bedrijfsruimte te huur in Bergen op Zoom in de Poort van Berrege. Naast dat het een mooi en indrukwekkend pand aan de buitenkant betreft, mag de binnenkant er ook zeker wezen. Wij hebben het al volledig voor u ingericht. U kunt gebruik maken van de toiletten, keuken en vergaderruimtes. Natuurlijk worden deze faciliteiten gedeeld met de andere ondernemers, welke ook een bedrijfsruimte gehuurd hebben, in de Poort van Berrege. Op deze manier worden de kosten gedrukt en is alles al geregeld en kunt u direct aan de slag.

Meer informatie over een bedrijfsruimte te huur Bergen op Zoom

Wilt u meer informatie? Laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar info@easyspaces.nl of telefonisch bereiken op nummers +31 (0)164 213 805 / +31 (0)653 927 373.