fbpx
X

Opslagruimte huren Bergen op Zoom

Wilt u opslagruimte huren in Bergen op Zoom?

Opslagruimte huren Bergen op Zoom? Wilt u opslagruimte huren in Bergen op Zoom? Die mogelijkheid bieden wij u in de Poort van Berrege. Wij zijn van Easyspaces. Een overkoepelende organisatie met vier onroerend goed projecten, waaronder de Poort van Berrege. Dit mooie gebouw geeft ruimte voor verschillende kantoren, flexplekken en hier is het dus ook mogelijk om opslagruimte te huren in Bergen op Zoom. Het is natuurlijk een prettig idee, wanneer kantoor en opslag in hetzelfde pand is.

Gemakkelijk met doorzoeken van producten of administratie. Maar het is ook mogelijk om alleen opslagruimte te huren of alleen bedrijfsruimte. Dit is maar net wat u, als ondernemen, wenst. De Poort van Berrege ligt op het industrieterrein van Bergen op Zoom, echter is het historische stadscentrum lopend bereikbaar.

  • Vier onroerend goed projecten
  • Poort van Berrege
  • Mooi gebouw
  • Ruimte voor kantoren, flexplekken en opslagruimte
  • Historisch stadscentrum lopend bereikbaar
Opslagruimte huren Bergen op Zoom

Opslagruimte huren Bergen op Zoom

Bij Easyspaces kunt u opslagruimte huren in Bergen op Zoom

Wanneer u opslagruimte wilt huren in Bergen op Zoom bent u bij Easyspaces dus aan het juiste adres. Doordat de Poort van Berrege voldoende ruimte biedt verhuren wij verschillende ruimtes van diverse oppervlaktes. Er zijn dus ook veel andere ondernemingen die op dezelfde wijze van onze diensten gebruik maken.

Ook beschikt de Poort van Berrege over een vergaderruimte. Hierdoor komen ook klanten van de andere ondernemingen over de vloer. Samen is het dus mogelijk uw netwerk verder uit te breiden met buren en klanten van buren. Dit geeft iedere onderneming natuurlijk een flinke boost.

Vul snel het contactformulier in voor een opslagruimte huren Bergen op Zoom

Wij staan u graag persoonlijk te woord om alles met u door te nemen en de mogelijkheden te bespreken, passend bij uw wensen. Laat hiervoor snel uw gegevens achter op het contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.  Via de e-mail zijn wij ook te bereiken op emailadres info@easyspaces.nl of telefonisch op +31(0)164213805 / +31 (0)653 927 373.