X

De Poort van Berrege

Concept

Het concept met voordelen voor uw bedrijf

De Poort van Berrege stelt kantoor-/bedrijfsunits en opslagruimtes beschikbaar op het industrieterrein van Bergen op Zoom. Ideaal voor bedrijven met een kantoor-/bedrijfsunits en een opslagruimte in hetzelfde pand. Maar enkel een kantoorunit in het pand geeft ook veel mogelijkheden voor uw bedrijf. Het concept van onze panden is het gezamenlijk gebruik te maken van diverse faciliteiten, hierdoor blijven onze kosten laag en komen de verschillende bedrijven uit verschillende branches met elkaar in contact. Dit contact kan veel opleveren voor uw bedrijf en de uitbreiding van uw netwerk of het samenwerken met de verschillende bedrijven.

De gezamenlijke faciliteiten bestaan o.a. uit: vergaderruimten, volledig ingerichte keuken, keuken, toiletten, verwarming, schoonmaak van de openbare ruimtes, enz.

U kunt afmetingen van kantoorruimte huren vanaf 10 vierkante meter. Het concept is zo opgezet dat u met minimale kosten een ruimte heeft. Ook zijn er diverse grootte opslagruimtes te huur. Het pand gelegen op het industrieterrein van Bergen op Zoom maar met de uitstraling van een professioneel en sfeervol kantoorgebouw. Met alle voorzieningen die het werken praktisch en aangenaam maken.

Voor elk bedrijf een passende formule.

Samenwerken en netwerken

Doordat De Poort van Berrege ook beschikt over een vergaderruimte komen er veel externe bedrijven en klanten van interne bedrijven over de vloer. Dagelijks lopen allerlei klanten van uw buren uw deur langslopen, dit geeft u ook een voorsprong tegenover uw concurrentie.

Doordat u ook uw vergadering kunt plannen in één van onze andere panden en het directe contact van al onze panden onderling, kunt u contact leggen met al de bedrijven binnen Easyspaces. Er ontstaan interessante samenwerkingen en grote netwerken tussen de verschillende branches van onze huurders.