X

Opslagruimte te huur Bergen op Zoom

Ondernemer zoekt naar opslagruimte te huur in Bergen op Zoom

Opslagruimte te huur Bergen op Zoom? Gelegen aan het Waterfront-Industriegebied ligt De Poort van Berrege. Deze unieke combinatie van kantoorruimte en opslagruimte, welke te huur zijn in Bergen op Zoom, maakt dit pand zo bijzonder. Daarnaast heeft het ook nog vele andere voordelen. Zo heeft u als ondernemer, altijd een mooie locatie om uw klanten te kunnen ontvangen. Er is voldoende parkeergelegenheid en de bemande receptie zal uw gasten professioneel ontvangen. De kosten voor deze receptie hoeft u niet volledig zelf te betalen.

Dit deelt u met de overige ondernemers in de Poort van Berrege. Dat scheelt natuurlijk weer in de personeelskosten. Naast kantoorruimte heeft u ook de mogelijkheid om alleen opslagruimte te huren in Bergen op Zoom. De twee zaken staan los van elkaar, maar is natuurlijk ook mogelijk om te combineren. U kunt altijd een kijkje komen nemen of meer informatie opvragen door het contactformulier in te vullen.

  • Vier onroerend goed projecten
  • Poort van Berrege
  • Mooi gebouw
  • Ruimte voor kantoren, flexplekken en opslagruimte
  • Historisch stadscentrum lopend bereikbaar
Opslagruimte te huur Bergen op Zoom

Opslagruimte te huur Bergen op Zoom

Easyspaces heeft opslagruimte te huur in Bergen op Zoom

Wij van Easyspaces hebben dus voldoende opslagruimte te huur in Bergen op Zoom. We helpen u graag bij uw onderneming en zijn van mening dat deze vorm van ondernemen u ook zeker ten goede zal komen. Zo zullen ook de andere ondernemers in de Poort van Berrege klanten over de vloer krijgen. Ook door hen kunt u uw netwerk nog verder uitbreiden. Wij hanteren gunstige prijzen en zijn open en duidelijk. We vinden het vervelend wanneer u achteraf voor verrassingen zou komen te staan en zullen dit dan ook altijd zo goed mogelijk vermijden.

Contact met Easyspaces over opslagruimte te huur Bergen op Zoom

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Poort van Berrege. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail op emailadres info@easyspaces.nl of telefonisch op +31(0)164213805 / +31 (0)653 927 373. Ook kunt u eenvoudig uw gegevens achterlaten op het contactformulier.