fbpx
X

Flexplek Bergen op Zoom

Bij De Suikerfabriek verhuren we flexplekken in Bergen op Zoom

Flexplek Bergen op Zoom? Zoekt u nog naar een flexplek in Bergen op Zoom? Bij De Suikerfabriek, voorheen Interium, verhuren we flexplekken in Bergen op Zoom in een mooi pand nabij het centrum. Het is een groot en ruim gebouw. Het wordt dan ook verhuurd aan meerdere ondernemingen. Hiermee deelt u verschillende faciliteiten, zaken als het keukentje, de vergaderruimte, de receptie en de ontvangsthal worden gedeeld. Het voordeel hiervan is dat deze kosten natuurlijk ook gedeeld worden onder alle ondernemingen.

Zou u in een eigen bedrijfspand achteraf pas het exacte bedrag voor zaken als gas, water en elektra weten, wordt dit nu als vast bedrag door ons gerekend. Hierdoor is alles vooraf duidelijk en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. En bovendien bieden we u natuurlijk de perfecte flexplek in Bergen op Zoom. Om precies te weten waarom kunt u altijd een kijkje komen nemen of uw gegevens achterlaten op het contactformulier op de website.

  • Mooi pand nabij het centrum
  • Groot en ruim gebouw
  • Delen van diverse faciliteiten
  • Geen verrassingen achteraf
Flexplek Bergen op Zoom

Flexplek Bergen op Zoom

Een prettige flexplek Bergen op Zoom

Met de technologische voortgang van de laatste jaren is de arbeidsmarkt ook veranderd. Waar men vroeger nog bang was dat al het werk overgenomen zou worden door robots, blijkt dat er ook veel nieuwe banen bijkomen door deze ontwikkeling. Een andere bijkomende ontwikkeling is natuurlijk de groei van het aantal flexplekken. Voor een prettige flexplek in Bergen op Zoom bent u bij ons aan het juiste adres.

Contactinformatie van De Suikerfabriek

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Of wilt u een flexplek in Bergen op Zoom huren? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Door het achterlaten van uw gegeven kunnen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op de nummers +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373.  Of  via de e-mail op info@easyspaces.nl .