fbpx
X

Flexplek huren Bergen op Zoom

Wilt u een flexplek huren in Bergen op Zoom?

Full service kantoorruimte voor een lage prijs

Bent u op zoek naar een flexplek om te huren in Bergen op Zoom? Wilt u graag professioneel overkomen naar bezoekende klanten, maar heeft u niet de financiële middelen om uw eigen kantoorpand te huren? In dat geval biedt De Suikerfabriek, voorheen Interium u de uitkomst. Hier kunt u namelijk een passende flexplek of kantoor ruimte huren. De Suikerfabriek beschikt over een historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op Zoom, met een aantal afsluitbare kantoor-units van 10 tot 150m². Aarzel niet contact op te nemen wanneer u meer informatie (ook voor een Flexplek) zoekt.

Bij De Suikerfabriek kunt u een kantoor of flexplek huren in Bergen op Zoom

De Suikerfabriek maakt het mogelijk een flexplek of kantoor te huren. Door het delen van de kosten met andere ondernemingen kunt u voor een aantrekkelijke prijs profiteren van alle faciliteiten. Zo kunt u bij het huren van een kantoor-unit gebruik maken van de ontvangsthal met bemande receptie, vergaderruimten, keuken, toiletten, telefoniste, telefooncentrale, verwarming, koffieplein enz. U betaald een volledig bedrag voor alle voorzieningen en bijkomende kosten. Dat betekent géén extra onverwachte kosten, zoals onroerend zaakbelasting of energiekosten. Bij De Suikerfabriek uit Bergen op Zoom bent u altijd zeker van duidelijke afspraken.

Flexplek huren Bergen op Zoom? Aarzel niet contact met De Suikerfabriek op te nemen

Om te profiteren van de kantoorruimte die belevingscentrum De Suikerfabriek beschikbaar heeft, neemt u contact op door te bellen met +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@easyspaces.nl of het contactformulier in te vullen.