fbpx
X

Flexplek huren Bergen op Zoom

Op zoek naar het huren van een flexplek in Bergen op Zoom

Flexplek huren Bergen op Zoom? Termen als “het nieuwe werken” en flexplekken worden vandaag de dag steeds meer gebruikt. Veel ondernemingen maken hier dan ook steeds meer gebruik van. Het scheelt in kosten voor een groot kantoorpand en natuurlijk in vervoerskosten en de tijd die werknemers kwijt zijn onderweg en bijvoorbeeld in de file. Hier zitten dus veel voordelen aan. Maar altijd werken aan de keukentafel en klanten ontvangen in lokale koffietentjes is natuurlijk weer het andere uiterste.

Een perfecte tussenweg is daarom het huren van een flexplek. In Bergen op Zoom kan dit bij De Suikerfabriek, voorheen Interium. Wij beschikken over een mooi gebouw, nabij het historische centrum. Zoekt u dus nog naar de mogelijkheden voor het huren van een flexplek in Bergen op Zoom? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij adviseren u graag en geven helder onze mogelijkheden weer, passend bij uw wensen.

  • Het nieuwe werken (o.a. restaurant, relaxplekken)
  • Veel voordelen
  • Huren van flexplek
  • Mooi gebouw
  • Heldere communicatie
  • Sfeervolle design interieur
  • Op gebruik van vergaderruimtes 95% korting
Flexplek huren Bergen op Zoom

Flexplek huren Bergen op Zoom

Bij De Suikerfabriek kunt u een flexplek huren in Bergen op Zoom

Bij De Suikerfabriek kunt u een flexplek huren in Bergen op Zoom. Wij beschikken over een gebouw in het Havenkwartier. Het mooie gebouw heeft een authentieke en luxueuze buitenkant en vanbinnen is het ruim en modern. Er zijn veel faciliteiten aanwezig waar u gebruik van kunt maken samen met de andere ondernemers.

Denk hierbij aan de receptie, koffiehoek, keuken, vergaderruimtes en meer van dit soort zaken. Hiervoor rekenen wij een vast bedrag, dit is afhankelijk van de grootte van de ruimte die u huurt. Ook hierin bieden wij veel mogelijkheden. Zo zijn er al kantoren te huur van 10m2 tot 150m2.

Vul het contactformulier in voor een flexplek huren Bergen op Zoom

Bent u geïnteresseerd? Of wilt u meer informatie ontvangen? Wij stellen het erg op prijs wanneer we u hiervoor persoonlijk mogen benaderen. Laat daarvoor uw gegevens achter op het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn ook via de e-mail te bereiken op info@easyspaces.nl of telefonisch op de nummers +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373.