X

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a - Bergen op Zoom

Gallery

Elke zes maanden worden verschillende gallerijen tentoongesteld op het koffieplein van belevingscentrum De Suikerfabriek. Wij geven de exposanten de mogelijkheid zichzelf te presenteren op een professionele manier, in een redelijk druk bezocht pand, en eigen werk te verkopen.
van augustus t/m 1 februari 2020

Expositie Liesbeth de Waal

In atelier ‘Het Landt van Belofte’ in Bergen op Zoom werkt Liesbeth de Waal (1956). Het pand aan de Engelsestraat heeft die naam al sinds de 17e eeuw.
Ze maakt schilderijen, tekeningen en verzorgt er lessen voor volwassenen en kinderen.

Inspiratie ligt voor Liesbeth gewoon op straat, door het zien en beleven van alledaagse gebeurtenissen of bijzondere voorvallen. Meestal zijn het authentieke en gepassioneerde mensen die ze vastlegt. Haar stijl is levendig en vlot zonder verlies van gevoel voor detail. Ze streeft er naar om behalve de weergave van een voorstelling, de juiste sfeer in het schilderij te verwerken door kleur- en materiaalgebruik. Veel van haar werken hebben een dynamisch karakter.

Liesbeth heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een kunstenaar, die met haar stijl de juiste emotie op het doek weet over te brengen.

Acrylverf en houtskool zijn de materialen die het meest worden gebruikt.

Voor inlichtingen of een kennismaking kan U contact opnemen met:
Liesbeth de Waal
Engelsestraat 9
4611 RP Bergen op Zoom
www.liesbethdewaal.nl
info@liesbethdewaal.nl