fbpx
X

Kantoor Bergen op Zoom

Kantoor Bergen op Zoom gezocht?

  • Verschillende formaten kantoren
  • Moderne setting
  • Gemoedelijke sfeer
  • Centrum op loopafstand
  • Delen van kosten
  • Eenvoudig tussentijds te up- en downgraden
  • Op gebruik vergaderruimtes 95% korting
Kantoor Bergen op Zoom

Kantoor Bergen op Zoom

Kantoor Bergen op Zoom. U zoekt een kantoor in Bergen op Zoom. Bij De Suikerfabriek, voorheen Interium bent u dan aan het juiste adres. Wij bieden verschillende kantoren in Bergen op Zoom aan, van verschillende formaten. De kleinste kantoren die wij verhuren zijn al vanaf 10m2. Maar er zijn ook kantoren te huur van 150m2. Naast de keuze uit de verschillende oppervlaktes, zijn er nog andere voordelen aan een kantoor huren in Bergen op Zoom. Ons pand ligt in het Havenkwartier.

In een moderne setting met authentieke elementen geeft dit een gemoedelijke sfeer. Bovendien is er veel groen en rust te vinden wat de werksfeer alleen maar ten goede komt. Ondanks deze sfeervolle omgeving zijn er voldoende faciliteiten te vinden. Een winkelplein en supermarkt zijn praktisch om de hoek. Bovendien is het mooie, historische centrum van Bergen op Zoom op loopafstand. Mocht u een lunchafspraak willen plannen hoeft u hiervoor dus niet de auto te pakken.

Kantoor in Bergen op Zoom met veel voordelen

Dit kantoor in Bergen op Zoom heeft dus veel voordelen. Het gebouw, waarin het kantoor gevestigd is, biedt diverse ondernemingen plek aan. Het oude gebouw heeft een mooi exterieur, een historische, mooi pand. Het interieur is erg goed gecombineerd met ruimte en oude elementen. Samen met de verschillende ondernemingen zijn er een aantal faciliteiten welke u samen deelt. Denk hierbij aan de ontvangsthal, verwarming, koffieplein en telefooncentrale. Het fijne hiervan is natuurlijk ook dat de kosten hiervan gedeeld worden. Bij De Suikerfabriek rekenen we hiervoor een vast bedrag. Hierdoor weet u vooraf precies de kosten en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Contact met De Suikerfabriek over een kantoor Bergen op Zoom

U kunt altijd contact opnemen met De Suikerfabriek voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Dit kan snel en snel en eenvoudig via het contactformulier.  Of telefonisch op de nummers: +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373 en  per mail zijn we bereikbaar via info@easyspaces.nl