fbpx
X

Kantoorruimte Bergen op Zoom

Op zoek naar een kantoorruimte in Bergen op Zoom?

Kantoorruimte Bergen op Zoom? Bent u naarstig op zoek naar een kantoorruimte in Bergen op Zoom? Dan bent u bij De Suikerfabriek aan het juiste adres. Hier heeft u de keuze uit verschillende ruimtes van verschillend formaat. In een tijd waarin steeds meer flexplekken ontstaan en werken werkelijk overal mogelijk is, zitten ook steeds meer mensen in de bekende koffiehuizen. Toch is het natuurlijk prettig om een rustige werkplek te hebben, waar overlegd kan worden met collega’s of waar klanten ontvangen kunnen worden. Bij de kantoorruimte in Bergen op Zoom via De Suikerfabriek bent u verzekerd van een mooie ruimte in een prachtig pand in een historisch stadscentrum. Kortom, een perfecte setting voor een perfecte werkplek.

Kantoorruimte Bergen op Zoom

Kantoorruimte Bergen op Zoom

  • Verschillende ruimtes
  • Verschillend formaat
  • Overleg met collega’s
  • Ontvangen van klanten
  • Prachtig pand
  • Eenvoudig tussentijds up- en downgraden
  • Op gebruik van vergaderruimtes 95% korting

Een kantoorruimte in Bergen op Zoom huren

Een kantoorruimte in Bergen op Zoom huren via De Suikerfabriek geeft veel voordelen. Zo deelt u de kosten voor alle faciliteiten in het gebouw met de andere ondernemingen die er gevestigd zijn. De kantoorruimtes waaruit u kunt kiezen verschillen van 10m2 tot 150m². Het is dus maar net hoeveel ruimte u nodig denkt te hebben. Samen met de andere ondernemingen maakt u gebruik van de bemande receptie, ontvangsthal en vergaderruimtes. De Suikerfabriek rekent vooraf een vast bedrag aan bijkomende kosten voor deze faciliteiten. U wordt dus achteraf niet verrast door de kosten voor bijvoorbeeld gas, water of elektriciteit.

Interesse in een kantoorruimte Bergen op Zoom?

Bent u geïnteresseerd? Voor meer informatie over de mogelijkheden en de beschikbare ruimtes bel dan snel met +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373. U kunt er ook voor kiezen een e-mail te sturen naar info@easyspaces.nl of het contactformulier in te vullen.