fbpx
X

Kantoorruimte huren Bergen op Zoom

 Het huren van een kantoorruimte in Bergen op Zoom

Kantoorruimte huren Bergen op Zoom? U wilt een kantoorruimte huren in Bergen op Zoom? Zoek dan niet verder. Bij De Suikerfabriek, voorheen Interium kunt u een mooie kantoorruimte huren in Bergen op Zoom in een prachtig pand gelegen in het bekende en bruisende Havenkwartier. In deze moderne wijk in Bergen op Zoom was vroeger al veel bedrijvigheid te vinden. Tegenwoordig is het helemaal vernieuwd en staan er moderne woonhuizen. Het historische stadscentrum van Bergen op Zoom is op loopafstand en ook andere voorzieningen nabij.

Bijvoorbeeld een supermarkt en een winkelplein. Het vele groen geeft het geheel een prettige en rustige sfeer, waarbij mooi gebruik gemaakt is van historische elementen in combinatie met het gemak en onderhoud van moderne bouw. U kunt natuurlijk altijd een kijkje komen nemen of even contact opnemen via het contactformulier om de mogelijkheden door te nemen.

  • Mooie kantoorruimtes
  • Bekende Havenkwartier
  • Prettige en rustige sfeer
  • Historische elementen
  • Gedeelde kosten
  • Sfeervolle design inrichting
Kantoorruimte huren Bergen op zoom

Kantoorruimte huren Bergen op Zoom

Bij De Suikerfabriek kunt u een kantoorruimte huren in Bergen op Zoom

Bij De Suikerfabriek kunt u in het Havenkwartier een kantoorruimte huren in Bergen op Zoom. Verschillende ondernemingen uit de regio hebben hier ook een kantoorruimte en daarmee deelt u enkele faciliteiten. Het voordeel hiervan is dat u natuurlijk ook de kosten hiervan deelt. Denk hierbij aan een bemande receptie, vergaderruimtes, toiletten, verwarming, telefooncentrale, een koffieplein enzovoorts. Bij De Suikerfabriek vragen we hiervoor een vaste bijdrage. Uiteraard nemen we dit vooraf goed met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Contact opnemen voor een kantoorruimte huren Bergen op Zoom?

Voor meer informatie of voor het huren van een kantoorruimte in Bergen op Zoom, neem dan snel en eenvoudig contact op via het contactformulier. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373 of per mail via info@easyspaces.nl