fbpx
X

kantoorruimte huren West-Brabant

kantoorruimte huren West-Brabant doet u bij De Suikerfabriek uit West-Brabant

Een scherpe prijs/kwaliteit verhouding voor uitstekende kantoorruimte

Wilt u een kantoorruimte huren in West-Brabant? Zoekt u naar een prijsbewuste oplossing om u te voorzien van een werkomgeving waar u uw klanten professioneel kan ontvangen? De Suikerfabriek, voorheen Interium zorgt dat u een passende kantoor ruimte kunt huren voor uw werkzaamheden in West-Brabant. Dit in de vorm van een historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op Zoom, met een aantal afsluitbare kantoor-units van 10 tot 150m². Hier werken verschillende ondernemingen uit heel Noord-Brabant. Neem contact op met De Suikerfabriek als u meer informatie zoekt.

kantoorruimte huren West Brabant

kantoorruimte huren West-Brabant

Schakel de hulp in van De Suikerfabriek wanneer u kantoorruimte zoekt in West-Brabant

Wanneer u een kantoorruimte wilt huren bent u bij De Suikerfabriek in West-Brabant aan het juiste adres. U huurt een aparte kantoorunit, terwijl u met andere ondernemingen de kosten deelt voor alle faciliteiten. Op deze manier kunt u voor een vaste prijs gebruik maken van de ontvangsthal met bemande receptie, vergaderruimten, keuken, toiletten, telefoniste, telefooncentrale, verwarming, koffieplein enz. De Suikerfabriek rekent een volledig bedrag voor alle voorzieningen en bijkomende kosten. Op deze manier wordt u niet verrast door onverwachte kosten, zoals onroerend zaakbelasting of energiekosten. De Suikerfabriek uit Bergen op Zoom werkt aan de hand van duidelijke afspraken.

U bent welkom contact met De Suikerfabriek op te nemen

Wilt u profiteren van de kantoorruimte die belevingscentrum De Suikerfabriek beschikbaar heeft, dan kunt u bellen met +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373. U kunt er ook voor kiezen een e-mail te sturen naar info@easyspaces.nl of het contactformulier in te vullen.