fbpx
X

Kantoorruimte te huur Bergen op Zoom

De Suikerfabriek heeft kantoorruimte te huur in Bergen op Zoom

Kantoorruimte te huur Bergen op Zoom? Wij van De Suikerfabriek, voorheen Interium hebben een kantoorruimte te huur in Bergen op Zoom. Wanneer u dus op zoek bent naar een kantoorruimte welke te huur is in Bergen op Zoom, neem dan zeker contact met ons op. De prijzen zullen u niet tegenvallen en daarnaast zijn er nog meer voordelen aan deze kantoorruimte. Zo is het gebouw gelegen in het Havenkwartier in Bergen op Zoom. Hoewel het gebouw helemaal volgens oude staat hersteld is aan de buitenkant, biedt de binnenkant veel ruimte. Veder deelt u het gebouw met diverse ondernemingen. Dit scheelt ook weer in de kosten wat betreft zaken als gas, water en elektriciteit. Hier rekenen wij namelijk een vast bedrag voor en u komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan. Voor vrijblijvend contact en meer informatie kunt u altijd het contactformulier invullen op onze website.

  • Gunstige prijzen
  • Verschillende ondernemingen
  • Geen verrassingen achteraf
  • Keuze uit diverse ruimtes
  • Bloeiende omgeving
  • Zeer ruim aanbod
  • Eenvoudig tussentijds up- en downgraden
  • Op gebrek van vergaderruimtes 95% korting
Kantoorruimte te huur Bergen op Zoom

Kantoorruimte te huur Bergen op Zoom

Mooie kantoorruimte te huur in Bergen op Zoom

Het prettige aan de kantoorruimte welke wij te huur aanbieden in Bergen op Zoom, is dat u de keuze heeft uit diverse ruimtes. Het is een groot gebouw en er zijn kantoren van 10m2, maar ook van 150m2.Natuurlijk heeft u ook de keuze uit tussenliggende oppervlaktes. Wij nemen graag met u de verschillende kantoren door die beschikbaar zijn en wat u wensen zijn. Het Havenkwartier biedt naast kantoren ook woonhuizen en is daardoor een goede mix, waar ook veel faciliteiten op korte afstand te vinden zijn.

Kantoorruimte te huur Bergen op Zoom, wat zijn uw wensen?

Graag nemen we uw wensen, maar ook de voorwaarden persoonlijk met u door. Door het invullen van het contactformulier, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij zijn ook via de e-mail te bereiken op info@easyspaces.nl of telefonisch op de nummers +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373.