fbpx
X

Kantoorruimte te huur Breda

Kantoorruimte te huur in Breda bij De Suikerfabriek

Hoogwaardige kantoorunits Breda met bijbehorende faciliteiten

Zoekt u naar kantoorruimte in Breda die voor een scherpe prijs te huur staat? Bent u zelf afkomstig uit Breda en wilt u niet te ver reizen voor de juiste werkplek? In dat geval kan De Suikerfabriek u van dienst zijn. Hier huurt u namelijk een passende kantoor ruimte terwijl u de kosten voor de faciliteiten deelt met andere ondernemingen in hetzelfde pand. De Suikerfabriek, voorheen Interium beschikt over een historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op Zoom, met een aantal afsluitbare kantoor-units van 10 tot 150m². Wanneer u interesse heeft, kunt u contact opnemen met De Suikerfabriek voor meer informatie.

Kantoorruimte te huur Breda

Kantoorruimte te huur Breda

De Suikerfabriek heeft kantoorruimte te huur voor ondernemingen uit Breda

Bent u op zoek naar een organisatie die op korte termijn kantoorruimte te huur heeft, dan bent u bij De Suikerfabriek uit Bergen op Zoom van harte welkom. Bij De Suikerfabriek kunt u een kantoorruimte huren terwijl u met andere ondernemingen in het gebouw de kosten voor alle faciliteiten deelt. Zo maakt u gebruik van de ontvangsthal met bemande receptie, vergaderruimten, keuken, toiletten, telefoniste, telefooncentrale, verwarming, koffieplein enz. Hiervoor betaald u een volledig bedrag voor alle voorzieningen en bijkomende kosten. Zo wordt u niet verrast door onverwachte kosten, zoals onroerend zaakbelasting of energiekosten. De Suikerfabriek werkt aan de hand van duidelijke afspraken en helpt ook graag ondernemingen uit Breda.

Bel direct!

Heeft u ook interesse in de kantoorruimte van belevingscentrum De Suikerfabriek, bel dan met +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373. U kunt er ook voor kiezen een e-mail te sturen naar info@easyspaces.nl of het contactformulier in te vullen.