fbpx
X

Kantoorunit Bergen op Zoom

Op zoek naar een kantoorunit in Bergen op Zoom

Kantoorunit Bergen op Zoom? Zoekt u een mooie en professionele kantoorunit in Bergen op Zoom? Op loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom ligt de wijk Havenkwartier. Wij van De Suikerfabriek, voorheen Interium hebben hier een mooi gebouw welke volledig in oude staat is hersteld. De binnenkant is ruim en modern en biedt ruimte aan verschillende ondernemingen.

Een ideale omgeving om met uw onderneming te vestigen. Het voordeel aan hier een kantoorunit in Bergen op Zoom te huren, is dat u samen met andere ondernemingen verschillende faciliteiten deel. Hierdoor worden ook de kosten voor deze faciliteiten gedeeld. Dit scheelt natuurlijk erg veel wat betreft uw vaste lasten. Neem bij interesse zeker even contact met ons op. Wij nemen graag alle voordelen met u door.

  • Professionele kantoorunit
  • Oude staat hersteld
  • Verschillende ondernemingen
  • Veel voordelen
  • Veel mogelijkheden
  • Op gebruik van vergaderruimtes 95% korting
Kantoorunit Bergen op Zoom

Kantoorunit Bergen op Zoom

Een kantoorunit in Bergen op Zoom

Een kantoorunit in Bergen op Zoom huren geeft naast veel voordeel ook een goede indruk. Het gebouw is een perfecte plek om in alle rust met collega’s te vergaderen en om klanten uit te nodigen. Ondanks dat in het gebouw meerdere ondernemingen zitten is het rustig en sfeervol. Een receptie, waar een receptioniste zit die van alle ondernemingen verstand heeft. Dit geeft natuurlijk al gelijk een professionele uitstraling. Ook buiten heerst er een prettige en rustige sfeer en dit alles in een mooie stad, nabij het centrum.

Neem contact met ons op voor een kantoorunit Bergen op Zoom

Om meer te horen over het gebouw, de omgeving of de stad kunt u altijd contact met ons opnemen. We nemen graag de kosten en voorwaarden met u door, welke u zeker zullen verrassen. Door uw gegevens achter te laten op het contactformulier, kunnen wij snel contact met u opnemen. Ook is het mogelijk ons telefonisch te bereiken op +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373  of via de mail naar info@easyspaces.nl