fbpx
X

Kantoorunit huren Bergen op Zoom

Wilt u een kantoorunit huren in Bergen op Zoom?

Hoogwaardige kantoorunits in Bergen op Zoom met bijbehorende faciliteiten

Wilt u een kantoorunit huren in Bergen op Zoom? Dan kunt u bij De Suikerfabriek terecht. Deze maakt het namelijk mogelijk een kantoorruimte te huren terwijl u de kosten voor de faciliteiten deelt met andere ondernemingen in hetzelfde pand. De Suikerfabriek, voorheen Interium verhuurt kantoorunits in een historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op Zoom, met een aantal afsluitbare kantoor-units van 10 tot 150m². Er is parkeerruimte voor de deur, en iedere ruimte wordt volledig gestoffeerd aangeboden. Heeft u interesse in het huren van een kleine kantoorruimte, dan kunt u contact opnemen met De Suikerfabriek voor meer informatie. Ondernemingen uit Bergen op Zoom worden direct geholpen.

Kantoorunit huren Bergen op Zoom

Kantoorunit huren Bergen op Zoom

De Suikerfabriek maakt het mogelijk een kleine bedrijfsruimte te huren

Wanneer u als organisatie op korte termijn een kleine kantoorruimte wilt huren, bent u bij De Suikerfabriek uit Bergen op Zoom van harte welkom. U kunt een kantoorruimte huren terwijl u met andere ondernemingen in het gebouw de kosten voor alle faciliteiten deelt. De ontvangsthal met bemande receptie, vergaderruimten, keuken, toiletten, telefoniste, telefooncentrale, verwarming, koffieplein enz. zijn voor u beschikbaar. Het huurbedrag is inclusief alle voorzieningen en bijkomende kosten. U wordt niet verrast door onverwachte kosten, zoals onroerend zaakbelasting of energiekosten. Bent u een onderneming uit Roosendaal of omstreken? In dat geval bent u van harte welkom bij belevingscentrum De Suikerfabriek.

Maak gerust een afspraak om een kantoorunit te huren in Bergen op Zoom

De Suikerfabriek staat voor u klaar. Wilt u ons spreken, bel dan met +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@easyspaces.nl of het contactformulier in te vullen.