fbpx
X

Kantoorunit huren Bergen op Zoom

Wilt u een kantoorunit huren in Bergen op Zoom?

Kantoorunit huren Bergen op Zoom. Wilt u een kantoorunit huren in Bergen op Zoom? Dan beschikken wij over een mooi gebouw in het Havenkwartier. Dit oude gebouw is helemaal in oude staat opgeknapt. De binnenkant biedt een moderne en ruime sfeer. Meerdere ondernemingen kunnen hier in Bergen op Zoom een kantoorunit huren. Hierdoor worden ook alle faciliteiten gedeeld, dus ook in de kosten hiervan. Bovendien beschikt het gebouw over een bemande receptie en een volledig ingerichte vergaderruimte en keuken.

Alles is al geregeld en u kunt dus direct aan de slag. Het gebouw is enorm geschikt voor het ontvangen van klanten. Luncht u liever buiten de deur? Geen probleem, op een loopafstand van 10 minuten bent u in het historische centrum van Bergen op Zoom, met vele mogelijkheden.

  • Mooi gebouw
  • Moderne en ruime sfeer
  • Delen van faciliteiten
  • Ingerichte vergaderruimte en keuken
  • Historische Bergen op Zoom > op loopafstand van historisch centrum
  • Zeer ruim aanbod
  • Eenvoudig tussentijds up- en downgraden
Kantoorunit huren Bergen op Zoom

Kantoorunit huren Bergen op Zoom

Kantoorunit huren in het Havenkwartier in Bergen op Zoom

Het gebouw waarin u een kantoorunit kunt huren in Bergen op Zoom ligt dus in het Havenkwartier. Wij hebben verschillende foto’s op de website, maar u kunt altijd een keer langskomen om de sfeer te proeven. De kantoorunits die wij verhuren verschillen in oppervlakte. Wij verhuren ruimtes van 10m2 tot 150m2. Doordat er verschillende faciliteiten gedeeld worden, zijn hier ook vaste kosten aan verbonden. Wij van De Suikerfabriek, voorheen Interium rekenen hiervoor een vast bedrag. Dit is wel afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte die u huurt uiteraard, maar u zult achteraf dus niet voor onverwachte kosten komen te staan.

Meer informatie over kantoorunit huren Bergen op Zoom?

Wilt u meer informatie. U kunt uw gegevens achterlaten op het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op +31(0)164 213 805 en +31(0)653 927 373 of per mail via info@easyspaces.nl