fbpx
X

Kleine kantoorruimte huren Roosendaal

Wilt u een kleine kantoorruimte huren in Roosendaal?

Hoogwaardige kleine kantoorruimte in Roosendaal met bijbehorende faciliteiten

Wilt u een kleine kantoorruimte huren in Roosendaal? Dan kunt u bij De Suikerfabriek terecht. Deze maakt het namelijk mogelijk een kantoorruimte te huren terwijl u de kosten voor de faciliteiten deelt met andere ondernemingen in hetzelfde pand. De Suikerfabriek, voorheen Interium, verhuurt kleine kantoorruimte in een historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op Zoom, met een aantal afsluitbare kantoor-units van 10 tot 150m². Er is parkeerruimte voor de deur, en iedere ruimte wordt volledig gestoffeerd aangeboden. Heeft u interesse in het huren van een kleine kantoorruimte, dan kunt u contact opnemen met De Suikerfabriek voor meer informatie. Ondernemingen uit Roosendaal worden direct geholpen.

Kleine kantoorruimte huren Roosendaal

Kleine kantoorruimte huren Roosendaal

De Suikerfabriek maakt het mogelijk een kleine kantoorruimte te huren in Roosendaal

Wanneer u als organisatie op korte termijn een kleine kantoorruimte wilt huren, bent u bij De Suikerfabriek uit Bergen op Zoom van harte welkom. U kunt een kantoorruimte huren terwijl u met andere ondernemingen in het gebouw de kosten voor alle faciliteiten deelt. De ontvangsthal met bemande receptie, vergaderruimten, keuken, toiletten, telefoniste, telefooncentrale, verwarming, koffieplein enz. zijn voor u beschikbaar. Het huurbedrag is inclusief alle voorzieningen en bijkomende kosten. U wordt niet verrast door onverwachte kosten, zoals onroerend zaakbelasting of energiekosten. Bent u een onderneming uit Roosendaal? In dat geval bent u van harte welkom bij De Suikerfabriek.

Maak gerust een afspraak voor een kleine kantoorruimte huren Roosendaal

De Suikerfabriek staat voor u klaar. Wilt u ons spreken, bel dan met +31(0)164 213 805 of +31(0)653 927 373. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@easyspaces.nl of het contactformulier in te vullen.