X

Delta Agrifood Business

Van Konijnenburgweg 24 - Bergen op Zoom

Duurzaam concept

Het concept van Easyspaces is ook uitwerkt in Delta Agrifood Business. Door algehele kosten gezamenlijk te dragen zijn de huurprijzen ook lager dan dat u zelf alle bijkomende kosten moet financieren en regelen. Zo kunt u gebruik maken van het all-in concept van Easyspaces. Hieronder vallen o.a. de vergaderruimtes, thee en koffie, keukenvoorzieningen, toiletten, schoonmaak openbare ruimtes, elektra kosten, gemeentelijke kosten, vuilafvoer. Er komen dus géén extra kosten in rekening!

Daarnaast zijn de bedrijven erg op elkaar ingespeeld. Er is veel onderling contact en door regelmatige bijeenkomsten komen alle huurders te samen en kunnen zij netwerken en ideeën uitwisselen. U staat er niet alleen voor.

Agri-food sector

Delta Agrifood Business is voornamelijk ingericht voor bedrijven in de agri-food en bio-based sector. Er zijn naast kantoorunits ook laboratoria, klimaatkassen en opslagruimtes aanwezig, dit maakt het voor uw bedrijf gemakkelijk vanaf één locatie te werken en uw klanten te ontvangen in één van onze vergaderruimtes.

U kunt diverse ruimtes huren vanaf 10 m2. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend voorstel en bezichtiging door het complex De Zoete Inval.