X

Delta Agrifood Business

Van Konijnenburgweg 24 - Bergen op Zoom

Verhuur

Bij Easyspaces huurt u all-in, dat betekent dat u niet alleen uw unit huurt maar ook gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor bezoekers en nood-backup systeem, schoonmaak van openbare ruimtes, vuilafvoer, verwarming en verlichting. Daarnaast kunt u bijna gratis (administratiekosten) alle vergaderruimtes in alle panden van Easyspaces boeken wanneer u wilt.

In Delta Agrifood Business kunt u laboratoria, kantoorruimtes, werkruimtes, klimaatkassen en een loods huren voor uw bedrijf. Daarnaast biedt Easyspaces in de andere panden nog behandelruimtes, kantoorruimtes met receptioniste, bedrijfshallen, vestigingsadressen en opslagruimtes.

U kunt met ons contact opnemen voor een persoonlijke aanbieding.

Duurzaam

Delta Agrifood Business is duurzaam ingericht in exterieur en interieur. Het pand leent zich voor agri-food bedrijven en bedrijven in de bio-based sector.

Startende ondernemers

Onder een startende ondernemer verstaan wij een bedrijf dat niet langer dan 1 jaar ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel. Voor de starters hebben we een speciale actie, hiervoor hebben we speciale units beschikbaar.
Het eerste jaar krijgt men 25% korting op de huurprijs.

We hebben meerdere units met diverse looptijden, tevens hebben we een samenwerking opgezet met Rabobank en Accon Accountants en Adviseurs. Beide bedrijven hebben in dit kader een starterspakket samengesteld.