X

Nieuws

Even kennismaken…

Veel mensen weten al welk gezicht er achter Easyspaces.nl zit. Maar voor de mensen die dit nog niet weten, ik wil me graag nog even voorstellen.

Mijn naam is Peter Verswijver, een aantal jaren geleden kocht ik de oude Suikerfabriek wat ik later het Interium Business Center noemde. Ik bedacht het concept om verschillende bedrijven uit verschillende bedrijfstakken te huisvesten in één pand en diverse kosten te delen. Zo ontstaat er een goedkope huisvesting in een uniek historisch pand in hartje Bergen op Zoom.
Je kunt hierbij denken aan verhuur van moderne efficiënte bedrijfsruimten, spreekkamers, opslagruimtes etc. Door algehele kosten gezamenlijk te dragen kunnen we aanzienlijke besparingen aanbrengen. Bovendien ontvangen starters korting op de huurprijs. Vanzelfsprekend biedt een bedrijfsverzamelgebouw met gelijkgezinden grote voordelen. Zo kunnen huurders kennis delen, samenwerken of simpelweg terugvallen op collega’s.

Toen dit concept goed uitpakte bij het Interium Business Center kocht ik de panden De Melkfabriek, De Loft (hierin zit pop-up restaurant Koej gevestigd) en ten slotte De Poort van Berrege op het industrieterrein van Bergen op Zoom.

We hebben in de loop der jaren het concept kunnen uitbreiden naar een totaalconcept met spreekkamers, bedrijfsruimten, kantoorunits, flexplekken, vestigingsplaatsen, behandelruimten en opslagunits. En dit allemaal in het centrum van Bergen op Zoom.

We willen u ook graag uitnodigen om dit prachtige concept te bekijken in onze panden. Onze panden zijn geopend van 09:00 tot 17:00, uiteraard kunt u ook contact met me opnemen voor een uitgebreide rondleiding en een lekker bakje koffie.

Ik neem graag de telefoon voor u op: 0653927373

Tot straks!