X

Flexplek of
vergaderruimte

Kantoorruimte

Boeken Huren

De Suikerfabriek

Belevingscentrum

IMG_1119
De Suikerfabriek is een belevingscentrum in een historisch gebouw in Bergen op Zoom. Voorheen het Interium genoemd.

Delta Agrifood Business

Agri-food complex

Delta Agrifood Business is onderdeel van het belevingscomplex De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam.

De Melkfabriek

Behandelruimtes

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier.

De Poort van Berrege

Bedrijfsunits en opslagruimtes

IMG_0978

De Poort van Berrege gevestigd op het industrieterrein van Bergen op Zoom. U kunt opslagruimtes en kantoor-/bedrijfsruimtes huren.

Een kantoorruimte huren

Via Easyspaces vindt u gemakkelijk een geschikte kantoorruimte die te huur staat. Wij voeren het beheer over een aantal prachtige en praktische locaties waar u gemakkelijke en snel een kantoorruimte kunt huren. Voor iedere onderneming en activiteit hebben wij de juiste locatie en de benodigde faciliteiten. Dus zoekt u een kantoorruimte om te huren in Bergen op Zoom en wilt u meteen aan de slag kunnen? Neem dan contact op met Easyspaces, wij helpen u graag verder!

 

Een kantoorruimte te huur voor ieder soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig in een razend tempo op. Dat is mede te danken aan de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. En met de komst van flexplekken zijn de opstartkosten voor dergelijke bedrijven drastisch gedaald. Voor al die verschillende bedrijven dient de kantoorruimte die te huur wordt aangeboden aan verschillende eisen te voldoen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een afgestemde kantoorruimte te huur in het centrum van Bergen op Zoom of er dichtbij.

Verschillende locaties in Bergen op Zoom

In De Suikerfabriek kunt u uw kantoor als visitekaartje gebruiken dankzij de smaakvolle inrichting. Het kantoor is namelijk gevestigd in een monumentaal pand in het sfeervolle Havenkwartier. Vanaf deze kantoorruimte bent u binnen tien minuten lopen in het centrum van Bergen op Zoom.

 

Heeft u een webwinkel waarvoor u voorraad moet opslaan? Dan is onze locatie De Poort van Berrege perfect voor u. De combinatie van kantoor- en bedrijfsunits en opslagruimtes maakt dit de geschikte plek voor uw bedrijf. U kunt in dit pand met uw bedrijf alle kanten uit. Wij hebben voor (para)medici bijvoorbeeld De Melkfabriek, deze is voorzien van behandelkamers en wachtruimten. Ook dit gebouw is een monumentaal pand dat in oude staat is hersteld en voorzien is van een modern interieur. Bent u een starter? Dan hebben wij een mooie startersaanbieding voor u. U kunt bij Easyspaces altijd de geschikte kantoorruimte huren in Bergen op Zoom!

Kom snel een van onze locaties in Bergen op Zoom bekijken

U wilt natuurlijk wel zien waar u voor betaalt. Daarom nodigen wij u bij deze uit om eens langs te komen in Bergen op Zoom om de kantoorruimte die u wilt huren nader te bekijken. Dan kunt u meteen al uw vragen stellen en ook de andere locaties bekijken die wij in Bergen op Zoom te huur aanbieden!

Laatste nieuws

Team Easyspaces

Boek hier uw vergaderruimte of flexibele werkplekBoek nu