X

Nieuws

Jonge ondernemer neemt over

Goedendag vrienden van Easyspaces!
Misschien heb ik voor velen een (nog) onbekend gezicht, daarom zal ik me ook even voorstellen. We zullen namelijk in de toekomst veel met elkaar te maken hebben.

Ik ben een jonge twintiger en onderneem mijn eigen bouwbedrijf met een aantal hard werkende mannen. We zijn een jong en fris bedrijf met verschillende vaardigheden, voor ons is niets raar of onmogelijk. Van het sloopwerk tot het opbouwen, van het schilderwerk tot het op maat maken van een stalen schuifpui. Maar wat heb ik dan met Easypaces te maken?
Naast het opbouwen, verbouwen en onderhouden van alle panden van Easyspaces ligt er ook een mooie toekomst voor mij in het vooruitzicht. Peter Verswijver, eigenaar van Easyspaces en toevallig ook mijn vader, zal over een aantal jaren het steentje moeten overdragen. Dit steentje neem ik maar al te graag van hem over, maar voor die tijd gaan we er samen tegenaan!
Wilt u mij leren kennen, of heeft u vragen over het huren van een unit of juist over een verbouwing? Mijn naam is Dennis Verswijver en ik kijk er naar uit om u te ontmoeten: 0624148375