Bedrijfsruimtes voor flexibele ondernemers

Bedrijfsruimtes Bergen op Zoom Easyspaces

Easyspaces is dé plek om uw bedrijfsruimte te huren in Bergen op Zoom. Wij beschikken namelijk over een aantal bedrijfsruimtes op mooie locaties. Onze bedrijfsruimtes zijn zeer gevarieerd, waardoor deze geschikt zijn voor bijna iedere soort onderneming. Wij beheren een aantal mooie panden op prachtige locaties in Bergen op Zoom. Wilt u dus graag een bedrijfsruimte huren in Bergen op Zoom en wilt u meteen beginnen? Neem dan contact op met Easyspaces, wij helpen u graag verder!

All-in een fijne bedrijfsruimte huren op een mooie locatie in Bergen op Zoom

Bij Easyspaces huurt u all-in, wat inhoudt dat u uw unit huurt en gratis gebruik kunt maken van diverse faciliteiten. Denk hierbij aan voorzieningen als draadloos internet voor u en uw bezoekers, verwarming en verlichting, (schoonmaak van) openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, stoffering, post-faciliteiten en vuilafvoer. Verder is het mogelijk om in elk pand bijna kosteloos een vergaderruimte te boeken. Alleen de administratiekosten worden hierbij in rekening gebracht. Dit maakt het huren van een bedrijfsruimte in Bergen op Zoom een stuk aantrekkelijker en interessanter, omdat u alle benodigde faciliteiten tot uw beschikking heeft.

Verschillende bedrijfspanden in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom is het bij ons mogelijk om op drie fantastische locaties een aangename bedrijfsruimte te huren. Wij hebben namelijk De Suikerfabriek, De Poort van Berrege en De Melkfabriek in beheer. Dit zijn alle drie toplocaties met hun eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Elke locatie van Easyspaces is direct beschikbaar voor gebruik. Onze bedrijfsruimtes zijn allemaal buitengewoon van soort. Ook zijn de locaties goed bereikbaar. Het hangt er maar net vanaf wat u een fijne locatie vindt binnen Bergen op Zoom en welke ruimte het best past bij uw bedrijf.

Een bedrijfsruimte huren in Bergen op Zoom voor elke soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig snel op. Dat is onder andere dankzij de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. Naast de komst van flexplekken is er veel vraag ontstaan naar bedrijfsruimtes voor dergelijke bedrijven. De bedrijfsruimtes dienen aan diverse eisen te voldoen om bruikbaar te zijn voor verschillende ondernemingen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een ideale bedrijfsruimte te huur in en rondom het centrum van Bergen op Zoom. De grootste voordelen zijn hierbij dat u de ruimte huurt inclusief alle aanwezige faciliteiten en direct in de bedrijfsunit kunt werken.

Werk binnenkort al in een mooie bedrijfsruimte

Heeft u interesse in het huren van een bedrijfsruimte in Bergen op Zoom? Bekijk ons huidige aanbod en zie gemakkelijk welke units er momenteel beschikbaar zijn. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen, maar u kunt ons ook benaderen voor een rondleiding. Wij laten u namelijk graag zien in welke bedrijfsruimte u binnenkort wellicht komt te werken. Wel zo fijn voor u, want dan krijgt u meteen een beter gevoel van het bedrijfspand, de sfeer, de voorzieningen en de ligging.

  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden

Onze locaties

De Suikerfabriek

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a, 4611 HC, Bergen op Zoom

Belevingscentrum

De Melkfabriek

De Melkfabriek

Bruinevisstraat 32, 4611 HJ, Bergen op Zoom

Behandelruimtes

De Poort van Berrege

De Poort van Berrege

Poortweg 1, 4613 BW, Bergen op Zoom

Bedrijfsunits en opslagruimtes

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak

“Easyspaces onderscheidt zich door hun flexibiliteit en het all-in pakket!”

@Dutch Water Tech