Bedrijfsruimtes voor flexibele ondernemers

Bedrijfsruimtes Bergen op Zoom Easyspaces

Easyspaces is dé plek om uw bedrijfsruimte te huren. In Bergen op Zoom hebben wij een aantal bedrijfsruimtes op mooie locaties. Onze bedrijfsruimtes zijn zeer gevarieerd, waardoor deze geschikt zijn voor bijna iedere soort onderneming. Wij beheren een aantal mooie  panden op mooie locaties in Bergen op Zoom. Wilt u dus graag een bedrijfsruimte huren in Bergen op Zoom en wilt u meteen beginnen? Neem dan contact op met Easyspaces, wij helpen u graag verder!

Bij Easyspaces huurt u all-in, dat betekent dat u niet alleen uw unit huurt, maar daarnaast gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, postfaciliteit, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor u en uw bezoekers schoonmaak van openbare ruimtes, vuilafvoer, verwarming en verlichting. Verder kunt u bijna kosteloos een vergaderruimte boeken in elk pand wanneer u wilt. Alleen de administratiekosten zullen in rekening worden gebracht. Wacht daarom niet langer en huur een bedrijfspand bij Easyspaces in Bergen op Zoom!

Verschillende bedrijfspanden in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 3 locaties in beheer: De Suikerfabriek, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Alle locaties van Easyspaces in Bergen op Zoom zijn direct beschikbaar voor gebruik. De locaties hebben verschillende bedrijfsruimtes, allemaal uniek van soort.

Een bedrijfsruimte huren in Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig snel op. Dat is mede dankzij de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. Naast de komst van flexplekken is er veel vraag ontstaannaar bedrijfsruimtes voor dergelijke bedrijven. De bedrijfsruimtes dienen aan diverse eisen te voldoen om bruikbaar te zijn voor verschillende ondernemingen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een ideale bedrijfsruimte te huur in en rondom het centrum van Bergen op Zoom.

  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden

Onze locaties

De Suikerfabriek

De Suikerfabriek

Belevingscentrum

De Melkfabriek

De Melkfabriek

Behandelruimtes

De Poort van Berrege

De Poort van Berrege

Bedrijfsunits en opslagruimtes

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak

“Easyspaces onderscheidt zich door hun flexibiliteit en het all-in pakket!”

@Dutch Water Tech