De Suikerfabriek een uniek en sfeervol kantoorpand

Welkom in De Suikerfabriek

De Suikerfabriek is een belevingscentrum gevestigd in een groot historisch pand in het Havenkwartier van Bergen op Zoom. Het is het grootste monumentale pand op “De Kaai”. Easyspaces voert het beheer en is eigenaar van De Suikerfabriek. Easyspaces biedt u de mogelijkheid om een eigen unit, een flexplek, vergaderruimte of andere openbare ruimte te huren.

Zo geniet u van een unieke werkruimte in een mooi pand op slechts enkele minuten lopen van het centrum. Het exterieur van dit monumentale pand is in de oude staat hersteld. Het interieur is op zodanige wijze vormgegeven dat het een moderne en verrassende uitstraling heeft en ruimte biedt aan vele verschillende ondernemingen. Door het aanleggen van zonnepanelen en installeren van moderne installaties is het pand bijna energieneutraal.

Gezamenlijke faciliteiten zijn onder meer een volledig ingerichte keuken, toiletten, centrale alarminstallatie en de schoonmaak van de openbare ruimtes. De aanwezige vergaderruimtes zijn te boeken door ondernemers die huren bij Easyspaces maar ook door externe bedrijven. Een lekker bakje koffie of thee op het centraal gelegen koffieplein biedt mogelijkheden voor interessante gesprekken.

Bergen op Zoom is bovendien een historische vestingstad met een rijk verleden, wat het een prachtige omgeving maakt om in te werken. De Suikerfabriek, voorheen Interium, is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer, fiets of auto en ligt op enkele minuten loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom. Aan de voorzijde van het belevingscentrum vindt u een ruim aantal betaalde parkeerplaatsen en op 100 meter afstand parkeert u gratis. Het pand is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur. De Suikerfabriek is 24/7 toegankelijk voor huurders.

  • 38 kantoorruimtes
  • 25 flexplekken
  • 4 vergaderruimtes
  • 19 statutaire zetels
  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden
Loading...

“Het gevoel van verbondenheid, de sfeer die er heerst en de mensen die er huren zijn heel fijne mensen om bij de koffie even mee te staan praten.”

Netwerkclub Start2bizz