Het team van Easyspaces staat voor u klaar!

Wie zijn wij

Easyspaces beheert verzamelgebouwen en businesscenters in Bergen op Zoom. Ons streven is om iedere ondernemer in iedere branche de ruimte te bieden die hij of zij nodig heeft tegen aantrekkelijke voorwaarden. Of het nu gaat om starters, flexwerkers  of grotere organisaties.  Wij verhuren ruimtes in onder andere businesscenter De Suikerfabriek (voorheen Interium), (para)medisch centrum De Melkfabriek en logistiek centrum De Poort van Berrege. U kunt volop netwerken met collega-ondernemers.

Flexibel en betaalbaar

Easyspaces biedt in haar karakteristieke panden verschillende kantoor-,vergader-, behandel-, opslag- en bedrijfsunits aan. U kunt permanent ruimte huren of voor kortere tijd, voor uzelf of op basis van co-working. Wilt u profiteren van de voordelen van een open kantoorruimte? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Maak gebruik van onze vergaderruimtes en flexplekken. Deze zijn online te boeken tegen scherpe prijzen. Ook als u geen (kantoor)ruimte bij ons huurt, kunt u een spreekkamer inclusief faciliteiten reserveren via Easyspaces. En zoekt u een locatie voor een borrel, symposium of een ander evenement? Vraag dan zeker naar de mogelijkheden.

  • Stijlvolle locaties in en nabij het historische hart van Bergen op Zoom
  • Voor starters en grotere ondernemingen
  • Altijd een passend aanbod: van kantoor-,vergader-, behandel- tot logistieke ruimtes
  • Huur voor een uur, een dagdeel, een jaar of meerdere jaren

Ons team

De Suikerfabriek

Dennis

Functie: Eigenaar

info@easyspaces.nl

De Suikerfabriek

Sonja

Functie: Backoffice medewerkster

info@easyspaces.nl

De Suikerfabriek

Randy

Functie: Technisch medewerker

Info@easyspaces.nl

De Suikerfabriek

Petra

Functie : Administratief medewerkster

administratie@easyspaces.nl

De Suikerfabriek

Peter

Functie : Adviseur

info@easyspaces.nl

Ontstaan van Easyspaces

Easyspaces is de naam van de businesscenter tak van vastgoedbedrijf Interium vastgoed beheer b.v.
Interium bv is zo’n veertig jaar geleden gestart met projectontwikkeling en een deel is zich gaan specialiseren in businesscenters sinds vijfentwintig jaar.
In West-Brabant waren we het eerste bedrijf dat een businesscenter opende en zodoende hebben we een schat aan ervaring kunnen opbouwen.
Easyspaces maakt dankbaar gebruik van deze know how en nog dagelijks verbeteren en vernieuwen we onze panden en diensten.

Onze panden

Easyspaces is eigenaar van 3 panden in de gemeente Bergen op Zoom. De Melkfabriek aan de Bruinevisstraat, De Suikerfabriek op de Zuidzijde Haven en de Poort van Berrege aan de Poortweg. Elk pand heeft haar eigen unieke karakter.

De naam Easyspaces

De naam Easyspaces is gekozen om een sprekende overkoepelende naam te geven aan de 3 panden welke als bedrijfsverzamelgebouwen zijn ingericht. De naam zegt genoeg: Bij Easyspaces huurt u gemakkelijk de juiste ruimte voor uw onderneming!

Over Easyspaces

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak