De Poort van Berrege kantoor en opslagruimte onder één dak

Welkom in De Poort van Berrege

De Poort van Berrege is een verzamelgebouw op het industrieterrein tegen het centrum van Bergen op Zoom aan. Easyspaces voert het beheer en is eigenaar van De Poort van Berrege. Easyspaces biedt u de mogelijkheid om een eigen unit, opslagruimte, vergaderruimte of andere openbare ruimte te huren.

Het gebouw heeft de beschikking over 5 grote loodsen van 100 tot 300 m2 welke voorzien zijn van verwarming, elektrische roldeuren en een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast heeft het pand kleine opslagboxen van 1 tot 25 m2, verwarmd en voorzien van alarm en er kan men binnen droog laden en lossen.

Het kantoordeel heeft 11 kantoren van 10 tot 30 m2, een gezamenlijke keuken, wachtruimte, toiletten en een spreekkamer tot 20 personen. Het gebouw is voorzien van zonnepanelen en heeft een moderne uitstraling en is uitgerust met moderne installaties waardoor het gebouw ook nog eens zeer energiezuinig is. Een centrale alarminstallatie, die u als huurder met een speciale code zelf kunt in- en uitschakelen stelt uw eigendommen veilig.
De Poort van Berrege is 24/7 toegankelijk voor huurders.

Bergen op Zoom is een historische vestingstad met een rijk verleden, wat het een prachtige omgeving maakt om in te werken. De Poort van Berrege is goed bereikbaar per OV/fiets en auto en ligt op een kleine 10 minuutjes loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom.
Op eigen terrein kan er gratis geparkeerd worden. Ook is er een fietsenstalling op eigen terrein aanwezig.

  • 11 kantoorruimtes
  • 16 opslagruimtes
  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden
Loading...

“Easyspaces onderscheidt zich door hun flexibiliteit en het all-in pakket!”

@Dutch Water Tech