X

Kantoorruimtes Bergen op Zoom

VOOR FLEXIBELE ONDERNEMERS

Gratis & vrijblijvend

Boek een rondleiding Prijslijst aanvragen

✔ Altijd inclusief schoonmaakservice

✔ Altijd inclusief WIFI
✔ Gebruik onze vergaderruimtes in alle panden
✔ Altijd inclusief gas/water/licht

Kantoorruimtes Bergen op Zoom Easy Spaces

Via Easyspaces vindt u gemakkelijk geschikte kantoorruimtes die te huur staan. Wij voeren het beheer over een aantal prachtige en praktische locaties waar u gemakkelijke en snel een kantoorruimte kunt huren. Voor iedere onderneming en activiteit hebben wij de juiste locatie en de benodigde faciliteiten. Dus zoekt u een kantoorruimte om te huren in Bergen op Zoom en wilt u meteen aan de slag kunnen? Neem dan contact op met Easyspaces, wij helpen u graag verder!

Bij Easyspaces huurt u all-in, dat betekend dat u niet alleen uw unit huurt maar ook gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, telefooncentrale, ontvangst en doorsturen van uw bezoekers door de receptioniste, postfaciliteit, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor bezoekers en nood-backup systeem, schoonmaak van openbare ruimtes, vuilafvoer, verwarming en verlichting. Daarnaast kunt u bijna gratis (administratiekosten) alle vergaderruimtes in alle panden van Easyspaces boeken wanneer u wilt.

Verschillende locaties in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 4 locaties in beheer: De Suikerfabriek, Delta Agrifood Business, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Alle locaties van Easyspaces in Bergen op Zoom zijn direct beschikbaar voor gebruik. Onderstaande locaties hebben verschillende kantoorruimtes, allemaal uniek van soort.

Kantoorruimtes De suikerfabriek

In De Suikerfabriek kunt u uw kantoor als visitekaartje gebruiken dankzij de smaakvolle inrichting. Het kantoor is namelijk gevestigd in een monumentaal pand in het sfeervolle Havenkwartier. Vanaf deze kantoorruimte bent u binnen tien minuten lopen in het centrum van Bergen op Zoom. De Suikerfabriek heeft in het totaal 56 kantoorruimtes. Vraag een prijslijst aan of neem contact op!
Kantoorruimte bergen op zoom Easyspaces de suikerfabriek
Kantoorruimte bergen op zoom Easyspaces de suikerfabriek
Kantoorruimte bergen op zoom Easyspaces de suikerfabriek
Kantoorruimte bergen op zoom Easyspaces de suikerfabriek

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

Kantoorruimtes De Poort van Berrege

De Poort van Berrege office and storage is gelegen aan het Waterfront-Industriegebied. Deze unieke combinatie van kantoor-/bedrijfsunits en opslagruimtes maakt dit pand zo bijzonder. Vraag een prijslijst aan of neem contact op!
Vergaderruimte Spreekkamer De Zoom de Poort van Berrege easyspaces bergen op zoom
De Poort van Berrege keuken easyspaces bergen op zoom
De Poort van Berrege opslagruimte easyspaces bergen op zoom

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

Kantoorruimtes Delta Agrifood Business

Delta Agrifood Business is onderdeel van het belevingscomplex De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam. In het totaal heeft Delta Agrifood Business 20 kantoorruimtes. Vraagt een prijslijst aan of neem contact op!
vergaderruimte zoete inval easyspaces bergen op zoom
Vergaderruimte Delta Agrifood Business easyspaces bergen op zoom
vergaderruimte easyspaces bergen op zoom
vergaderruimte zoete inval easyspaces bergen op zoom

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

“Wij huren inmiddels al 5 jaar naar volle tevredenheid bij Easyspaces. Peter en zijn team staan altijd voor je klaar & de faciliteiten zijn super!”

robbert kramers easyspaces bergen op zoom
Robbert Kramers

Algemeen Directeur
CareRespect B.V.

Een kantoorruimte Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig in een razend tempo op. Dat is mede te danken aan de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. En met de komst van flexplekken zijn de opstartkosten voor dergelijke bedrijven drastisch gedaald. Voor al die verschillende bedrijven dient de kantoorruimte die te huur wordt aangeboden aan verschillende eisen te voldoen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een afgestemde kantoorruimte te huur in het centrum van Bergen op Zoom of er dichtbij.

De Suikerfabriek

Belevingscentrum

opslagruimte de suikerfabriek

De Suikerfabriek is een belevingscentrum in een historisch gebouw in Bergen op Zoom. Voorheen het Interium genoemd.

Agri-food complex

Belevingscomplex

suikerlab easyspaces bergen op zoom

Delta Agrifood Business is onderdeel van De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam.

De Melkfabriek

Behandelruimtes

de melkfabriek easyspaces bergen op zoom

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier.

De Poort van Berrege

Bedrijfsunits en Opslagruimtes

De Poort van Berrege gevestigd op het industrieterrein van Bergen op Zoom. U kunt opslagruimtes en kantoor-/bedrijfsruimtes huren.

Persoonlijk advies op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  • Een uitgebreide rondleiding
  • Brochure met alle praktische informatie
  • Persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf

Boek een rondleiding

Vraag direct een gratis & vrijblijvende rondleiding aan.