Statutaire zetels voor alle ondernemers

Statutaire zetels bij Easyspaces

Een statutaire zetel heeft een juridische betekenis. Het is de wettelijke vestigingsplaats van een rechtspersoon en dit wordt opgenomen in de statuten van een vennootschap. Het is dus de formele woonplaats. Wel moet dit binnen een gemeente zijn in Nederland. Bij Easyspaces hebben wij meer dan 25 statutaire zetels,  in de gemeente Bergen op Zoom. Op dit adres mag de rechtspersoon ook worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dus wilt u wel de voordelen van een officieel vestigingsadres en postverwerking, maar niet te veel kosten maken? Dan is een statutaire zetel bij Easyspaces dé oplossing.

Een statutaire zetel in Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven maken tegenwoordig in een razend tempo een groei door. Dit is mede te danken aan de enorme stroomversnelling die online bedrijven hebben genomen. Door het gebruik van statutaire zetels zijn de opstartkosten voor veel bedrijven enorm gedaald. Voor al deze verschillende bedrijven dient hun kantoorruimte aan alle wensen en eisen te voldoen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder bedrijf een perfect geschikte kantoorruimte te huur in het centrum van Bergen op Zoom of er dichtbij.

  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden

Onze locaties

De Suikerfabriek

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a, 4611 HC, Bergen op Zoom

Belevingscentrum

De Melkfabriek

De Melkfabriek

Bruinevisstraat 32, 4611 HJ, Bergen op Zoom

Behandelruimtes

De Poort van Berrege

De Poort van Berrege

Poortweg 1, 4613 BW, Bergen op Zoom

Bedrijfsunits en opslagruimtes

Statutaire zetel pakket

Als u uw bedrijf wilt vestigen op ons adres is dat mogelijk. Een statutaire zetel ofwel vestigingsadres heeft als eis vanuit de overheid verplicht een eigen werkplek en kastruimte inclusief nog een aantal aanvullende voorwaarden.

We maken voor u een huurcontract. U kunt bijna gratis (95% korting) gebruik maken van spreekkamers in alle Easyspaces panden. Met een maximum van 20 uur per maand. U kunt uw post op ons adres laten aankomen, u krijgt een eigen postvak.

De kosten voor een vaste statutaire werkplek en kast zijn € 169,- per maand in een ruimte met 4 tot 6 bedrijven. De kosten voor een vaste statutaire werkplek en kast zijn € 249,- per maand in een ruimte met maximaal 2 bedrijven.

Indien u ook buiten de openingstijden van 09.00 uur – 17.00 uur terecht wilt kunt u voor € 25,- per maand. Hiervoor dient u een upgrade te nemen. Voor beide contracten geldt een contractduur van minimaal 1 jaar. Indien u uw post wilt laten doorzenden naar een door u op te geven postadres dan kan dat. We sturen dan de post wekelijks door. De kosten daarvoor zijn € 25,- per maand.

Indien u een gesloten kantoorruimte huurt met uw eerste b.v. dan mag u meerdere eigen b.v.’s, of holdings schrijven. De kosten zijn éénmalig € 95,-. Per maand zijn de kosten € 25,- voor de eerste inschrijving en € 15,- voor alle volgende ondernemingen.

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak

“Het gevoel van verbondenheid, de sfeer die er heerst en de mensen die er huren zijn heel fijne mensen om bij de koffie even mee te staan praten.”

Netwerkclub Start2bizz