Flexplekken voor flexibele ondernemers

Flexplekken Bergen op Zoom Easyspaces

Via Easyspaces vindt u gemakkelijk geschikte flexplekken die te huur staan. Wij voeren het beheer uit over een aantal praktische en unieke locaties waar u gemakkelijk en snel een flexplek kunt huren. Wij hebben voor iedere onderneming en activiteit de perfecte locatie en de benodigde faciliteiten. Dus bent u op zoek naar een flexplek om te huren in Bergen op Zoom en wilt u direct aan de slag? Neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder!

Bij Easyspaces huurt u altijd voor een all-in prijs, dit houdt in dat u niet alleen uw flexplek huurt maar ook nog gratis gebruik mag maken van de verschillende openbare ruimtes, koffieautomaat en thee, toiletten, stoffering van de flexwerkplekken, basisverlichting, draadloos internet voor u en uw bezoekers, schoonmaak van de openbare ruimtes, afvoer van het vuilnis en verwarming. Daarnaast kunt u bijna gratis (op administratiekosten na) alle beschikbare vergaderruimtes in de panden van Easyspaces boeken.

Verschillende locaties voor flexplekken in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 3 locaties in Bergen op Zoom in beheer: De Suikerfabriek, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zo zijn eigen unieke kenmerken, kwaliteiten en charmes. Alle locaties in Bergen op Zoom zijn altijd direct beschikbaar voor gebruik. De flexplekken zijn voorzien in het pand De Suikerfabriek. De verschillende vergaderruimtes zijn te vinden in alle 3 de panden van Easyspaces.

Een flexplek Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven maken tegenwoordig in een razend tempo een groei door. Dit is mede te danken aan de enorme stroomversnelling die online bedrijven hebben genomen. Door de komst van flexplekken zijn de opstartkosten voor veel bedrijven enorm gedaald. Voor al deze verschillende bedrijven dient hun kantoorruimte aan alle wensen en eisen te voldoen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder bedrijf een perfect geschikte kantoorruimte te huur in het centrum van Bergen op Zoom of dichtbij het centrum.

  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden

Easyspaces Flexpakket

Onder het Flexpakket vallen de volgende voorzieningen en privéleges:

  • Gebruik van diverse voorzieningen, spreekkamers en werkplekken in al onze business panden.
  • Kennismaken met andere Flexwerkers en alle huurders.
  • Uitnodiging voor onze business bijeenkomsten.
  • Uitwisselingen van interessante gegevens onderling tussen huurders en flexwerkers.
  • Mogelijkheden om zelf bijeenkomsten te organiseren in één van onze panden.

Werkplekken
U kunt op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur gebruik maken van een werkplek naar keuze, welke op dat moment vrij is in De Suikerfabriek voor maximaal 24 uur per week. De koffie en thee is gratis te gebruiken.

Wi-Fi
Er is een Wi-Fi connectie aanwezig in het gehele pand. U kunt hier gratis gebruik van maken. De Wi-Fi codes zijn terug te vinden op de informatiebordjes in de vergaderruimten.

U kunt bijna gratis (95% korting) gebruik maken van spreekkamers in alle Easyspaces panden. Met een maximum van 10 uur per maand. De boekingen gaan via onze website, hiervoor worden alleen administratiekosten in rekening gebracht, welke slechts 5% van de reguliere huurprijs bedragen. Bij gebruik van meer dan 10 uur per maand kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

De flipover met papier is gratis en voor het gebruik van de beamer betaalt u € 20,- per keer.

Na 17.00 uur gelden de normale avond-boekingskosten voor de spreekkamers. Indien u ook tussen 17.00 uur en 09.00 uur tegen het gereduceerd tarief van 95% korting wilt boeken dan kunt u voor € 25,- per maand hiervoor een upgrade nemen. U krijgt dan een eigen tag voor 1 van onze panden waarmee u het pand kunt betreden.

De kosten voor een flexpakket zijn € 69,- per maand, jaarlijks geïndexeerd.
Indien u ook dag en nacht terecht wilt kunt u voor € 25,- per maand hiervoor een upgrade nemen.
De overeenkomst is voor de duur van 3 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Postadres
Voor een verhoging van € 25,- per maand kunt u uw post op ons adres laten bezorgen en mag u ons adres voor uw correspondentie gebruiken. Indien u uw bedrijf ook daadwerkelijk op ons adres wilt vestigen dan dient u een vestigingspakket te nemen.

Onze locaties

De Suikerfabriek

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a, 4611 HC, Bergen op Zoom

Belevingscentrum

De Melkfabriek

De Melkfabriek

Bruinevisstraat 32, 4611 HJ, Bergen op Zoom

Behandelruimtes

De Poort van Berrege

De Poort van Berrege

Poortweg 1, 4613 BW, Bergen op Zoom

Bedrijfsunits en opslagruimtes

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak

“Het gevoel van verbondenheid, de sfeer die er heerst en de mensen die er huren zijn heel fijne mensen om bij de koffie even mee te staan praten.”

Netwerkclub Start2bizz