Vergaderruimtes voor flexibele ondernemers

Kies een vergaderlocatie

Vergaderruimtes De Suikerfabriek

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a, 4611 HC, Bergen op Zoom

Vergaderruimtes en openbare ruimte

Vergaderruimtes De Melkfabriek

De Melkfabriek

Bruinevisstraat 32, 4611 HJ, Bergen op Zoom

Vergaderruimte

Vergaderruimtes De Poort van Berrege

De Poort van Berrege

Poortweg 1, 4613 BW, Bergen op Zoom

Vergaderruimte en openbare ruimte

Vergaderruimtes Bergen op Zoom Easyspaces

Easyspaces is ideaal voor het huren van vergaderruimtes in Bergen op Zoom. Onze vergaderruimtes zijn multi-inzetbaar voor ieder type onderneming die opzoek is naar een goede locatie met de juiste faciliteiten. Wij beheren een aantal mooie en functionele locaties waar u gemakkelijk een vergaderruimte kunt huren. Dus bent u opzoek naar een goede vergaderruimte in Bergen op Zoom en wilt u meteen aan de slag? Neem dan contact op met Easyspaces, wij helpen u graag verder!

Bij Easyspaces huurt u all-in, dat betekent dat u niet alleen uw unit huurt, maar daarnaast gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, postfaciliteit, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor u en uw bezoekers, schoonmaak van openbare ruimtes, vuilafvoer, verwarming en verlichting. Naast onze vergaderruimtes hebben we in Bergen op Zoom ook kantoorruimtes ter beschikking die ideaal zijn voor uw werkzaamheden. De vergaderruimtes zijn te boeken per uur.

Verschillende locaties in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 3 locaties in beheer: De Suikerfabriek, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Alle locaties van Easyspaces in Bergen op Zoom zijn direct beschikbaar voor gebruik. De locaties hebben verschillende vergaderruimtes, allemaal uniek van soort.

Een vergaderruimte Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig in een razend tempo op. Dat is mede dankzij de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. Naast de komst van flexplekken en eigen units is er veel vraag ontstaan voor vergaderruimtes voor dergelijke bedrijven. De vergaderruimtes dienen aan diverse eisen te voldoen om bruikbaar te zijn voor verschillende ondernemingen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een ideale vergaderruimte te huur in en rondom het centrum van Bergen op Zoom.

  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak

“Het prettige aan huren bij Easyspaces is dat de huurprijs all in is en Easyspaces een super goede service biedt. Dat is hetgeen waar ze zich in onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven.”

Fine Hair by Joyce