Kantoorruimtes voor flexibele ondernemers

Kantoorruimtes Bergen op Zoom Easyspaces

Via Easyspaces vindt u gemakkelijk geschikte kantoorruimtes die te huur staan in Bergen op Zoom. Wij voeren het beheer over een aantal prachtige en praktische locaties waar u gemakkelijk en snel een kantoorruimte kunt huren. Voor iedere onderneming en activiteit hebben wij de juiste locatie en de benodigde faciliteiten. Dus zoekt u een kantoorruimte om te huren in Bergen op Zoom en wilt u meteen aan de slag kunnen? Neem dan contact op met Easyspaces, wij helpen u graag verder!

Bij Easyspaces huurt u all-in, dat betekent dat u niet alleen uw unit huurt maar ook gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, postfaciliteit, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor u en uw bezoekers, schoonmaak van openbare ruimtes, vuilafvoer, verwarming en verlichting. Daarnaast kunt u bijna gratis (administratiekosten) alle vergaderruimtes in alle panden van Easyspaces boeken wanneer u wilt.

Verschillende kantoorruimtes in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 3 locaties in beheer: De Suikerfabriek, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Alle locaties van Easyspaces in Bergen op Zoom zijn direct beschikbaar voor gebruik. De locaties hebben verschillende kantoorruimtes, allemaal uniek van soort.

Een kantoorruimte Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig in een razend tempo op. Dat is mede te danken aan de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. En met de komst van flexplekken zijn de opstartkosten voor dergelijke bedrijven drastisch gedaald. Voor al die verschillende bedrijven dient de kantoorruimte die te huur wordt aangeboden aan verschillende eisen te voldoen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een afgestemde kantoorruimte te huur in het centrum van Bergen op Zoom of er dichtbij.

  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden

Onze locaties

De Suikerfabriek

De Suikerfabriek

Belevingscentrum

De Melkfabriek

De Melkfabriek

Behandelruimtes

De Poort van Berrege

De Poort van Berrege

Bedrijfsunits en opslagruimtes

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak

“Het prettige aan huren bij Easyspaces is dat de huurprijs all in is en Easyspaces een super goede service biedt. Dat is hetgeen waar ze zich in onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven.”

Fine Hair by Joyce