De Melkfabriek prachtige behandelruimtes voor (para)medici

Welkom in De Melkfabriek

Van een melkfabriek in de loop der jaren via diverse functies terug naar De Melkfabriek: dit mooie historische gebouw in het Havenkwartier draagt weer de naam waarmee het zijn geschiedenis ooit begon. Easyspaces voert het beheer en is eigenaar van De Melkfabriek. Easyspaces biedt u de mogelijkheid om een eigen unit, vergaderruimte of andere openbare ruimte te huren.

Van buiten hersteld in de oorspronkelijke staat, vanbinnen voorzien van een moderne uitstraling en geheel computergestuurd waardoor het gebouw ook nog eens zeer energiezuinig is. Dit pand laat zien dat oud en nieuw prima kunnen samengaan. Door de aangelegde zonnepanelen is het pand energieneutraal.

De Melkfabriek is ideaal voor (para)medici. Alle units zijn ingericht om gebruikt te kunnen worden als behandelruimte of schoonheidssalon. Elke unit is voorzien van airco, waarmee u kunt warmen en koelen, en een pvc vloer voor gemakkelijke reiniging en hygiëne.

Gezamenlijke faciliteiten zijn onder meer een spreekkamer, een volledig ingerichte keuken op beide verdiepingen, wachtruimte, centrale alarminstallatie en toiletten. De Melkfabriek is 24/7 toegankelijk voor huurders. Ook voor niet-(para)medici zijn de bedrijfsunits beschikbaar.

Bergen op Zoom is bovendien een historische vestingstad met een rijk verleden, wat het een prachtige omgeving maakt om in te werken. De Melkfabriek is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer, fiets of auto en ligt op enkele minuten loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom. Aan de voorzijde van het pand vindt u een aantal betaalde parkeerplaatsen en op 100 meter afstand parkeert u gratis.

  • 24 behandelkamers
  • 1 vergaderruimte
  • 2 opslagruimtes
  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden
Loading...

“Het prettige aan huren bij Easyspaces is dat de huurprijs all in is en Easyspaces een super goede service biedt. Dat is hetgeen waar ze zich in onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven.”

Fine Hair by Joyce