X

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a - Bergen op Zoom

De Suikerfabriek

De Suikerfabriek is een belevingscentrum gevestigd in een historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op Zoom. Bij Easyspaces heeft u de mogelijkheid om een flexplek, vergaderruimte of andere openbare ruimte te boeken. Zo geniet u van een unieke werkruimte in een mooi pand.

Wanneer komt u vergaderen in De Suikerfabriek?

Het vinden van een geschikte vergaderplek in het mooie Bergen op Zoom hoeft geen uitdaging te zijn: kijk maar naar De Suikerfabriek! Het exterieur van dit monumentale pand is in de oude staat hersteld. Het interieur is op zodanige wijze vormgegeven dat het een moderne en verrassende uitstraling heeft en ruimte biedt aan vele verschillende ondernemingen. Bergen op Zoom is bovendien een historische vestingstad met een rijk verleden, wat het een prachtige omgeving maakt om in te werken. De Suikerfabriek, voorheen Interium, is makkelijk te bereiken en ligt op tien minuten loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom. Voor het belevingscentrum vindt u een ruim aantal betaalde parkeerplaatsen en op 100 meter afstand parkeert u gratis.

Boek uw ruimte eenvoudig online

Een ruimte in De Suikerfabriek of bij een van onze andere locaties boekt u eenvoudig online. Kies de datum, tijd en overige opties voor de beschikbare ruimte en laat ons weten wat uw eventuele wensen zijn. Wij zorgen ervoor dat wij u zo goed mogelijk ondersteunen! Heeft u vragen over onze ruimtes of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via +31 (0)164 213 805. Het huren van een unieke ruimte was nog nooit zo eenvoudig!