De Suikerfabriek

Een uniek & sfeervol kantoorpand in hartje bergen op zoom

Gratis & vrijblijvend

Boek een rondleiding Download brochure

38

Kantoorruimtes

25

Flexplekken

8

Vergaderruimtes

19

Statutaire zetels

Welkom in de Suikerfabriek

De Suikerfabriek is een belevingscentrum gevestigd in een historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op Zoom. Bij Easyspaces heeft u de mogelijkheid om een flexplek, vergaderruimte of andere openbare ruimte te boeken. Zo geniet u van een unieke werkruimte in een mooi pand op slechts 2 minuten lopen van het centrum. Het exterieur van dit monumentale pand is in de oude staat hersteld. Het interieur is op zodanige wijze vormgegeven dat het een moderne en verrassende uitstraling heeft en ruimte biedt aan vele verschillende ondernemingen. Bergen op Zoom is bovendien een historische vestingstad met een rijk verleden, wat het een prachtige omgeving maakt om in te werken. De Suikerfabriek, voorheen Interium, is makkelijk te bereiken en ligt op tien minuten loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom. Voor het belevingscentrum vindt u een ruim aantal betaalde parkeerplaatsen en op 100 meter afstand parkeert u gratis.

Wanneer u een kantoor huurt bij ons, dan hoeft u geen rekening te houden met verschillende zaken. Wij bieden alles inclusief gas/water/licht, overal WIFI, een eigen schoonmaakservice en vergaderruimtes in al onze panden.

Kantoorruimtes

kantoortuimte-huren-bergen-op-zoom
Bent u op zoek naar een  kantoorruimte? Onze kantoorruimtes zijn volledig ingericht waardoor u direct aan de slag kunt. Boek direct een gratis & vrijblijvende rondleiding.

Flexplekken

IMG_0662
Wilt u juist geen vastigheid maar vrij bewegen? Onze flex werkplekken zijn zelfs per dag te reserveren. Snel & eenvoudig. Reserveer direct uw flexplek online in slechts 2 minuten.

Vergaderruimtes

De Melkfabriek Resultaat
Wilt u op een creatieve wijze vergaderen? Onze ruimtes zijn volledig ingericht voor kleine en grote groepen. Altijd inclusief koffie en thee. Boek uw vergaderruimte online.

Statutaire zetels

IMG_0594
Wel de voordelen van een professioneel vestigingsadres & postverwerking, maar niet te veel kosten maken. Dan is een statutaire zetel perfect.

“Wij huren inmiddels al 5 jaar naar volle tevredenheid bij Easyspaces. Peter en zijn team staan altijd voor je klaar & de faciliteiten zijn super!”

Robbert Kramers

Algemeen Directeur
CareRespect B.V.

Bekijk onze sfeervolle Kantoor en vergaderruimtes in de Suikerfabriek

Suikerfabriek
Suikerfabriek
Suikerfabriek
Suikerfabriek
De Poort van Berrege resultaat
Suikerfabriek

Ja, ik wil graag een gratis & vrijblijvende rondleiding

Altijd binnen 24u reactie