Behandelruimtes voor elke praktijk

Behandelruimtes Bergen op Zoom Easyspaces

Via Easyspaces vindt u gemakkelijk geschikte behandelruimtes die te huur zijn bij De Melkfabriek in Bergen op Zoom. Wij voeren het beheer over deze prachtige en praktische locatie waar u gemakkelijk en snel verschillende behandelruimtes kunt huren. Voor iedere ondernemer en/of activiteit hebben wij de perfecte behandelruimte en de benodigde faciliteiten die daarbij horen. Dus zoekt u nog een behandelruimte om te huren in Bergen op Zoom en wilt u direct aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op.

Bij Easyspaces huurt u altijd all-in, dit houdt in dat u niet alleen uw behandelruimte huurt maar ook dat u gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, de toiletten, thee en koffiezetapparaat, toiletten, postfaciliteit, stoffering van de behandelruimte, verlichting, WIFI voor u en uw bezoekers ,schoonmaak van openbare ruimtes, afvalafvoer, verwarming van de openbare ruimtes en behandelruimtes . Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de vergaderruimtes van Easyspaces, hierbij worden alleen de administratiekosten in rekening gebracht.

Verschillende locaties in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 3 locaties in beheer: De Suikerfabriek, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Alle locaties van Easyspaces in Bergen op Zoom zijn direct beschikbaar voor gebruik. De locaties hebben verschillende behandelruimtes, allemaal uniek van soort.

Een behandelruimte Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven starten tegenwoordig in een razend tempo op. Dat is mede te danken aan de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. En met de komst van flexplekken zijn de opstartkosten voor dergelijke bedrijven drastisch gedaald. Voor al die verschillende bedrijven dient de behandelruimte die te huur wordt aangeboden aan verschillende eisen te voldoen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder soort bedrijf een afgestemde behandelruimte te huur in het centrum van Bergen op Zoom of er dichtbij.

  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden

Onze locaties

De Suikerfabriek

De Suikerfabriek

Belevingscentrum

De Melkfabriek

De Melkfabriek

Behandelruimtes

De Poort van Berrege

De Poort van Berrege

Bedrijfsunits en opslagruimtes

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak

“Het gevoel van verbondenheid, de sfeer die er heerst en de mensen die er huren zijn heel fijne mensen om bij de koffie even mee te staan praten.”

Netwerkclub Start2bizz