Behandelruimtes voor elke praktijk

Behandelruimtes Bergen op Zoom Easyspaces

Een behandelruimte huren in Bergen op Zoom kan gemakkelijk via Easyspaces. Wij voeren het beheer over De Melkfabriek. Deze prachtige en praktische locatie biedt ruimte voor verschillende behandelruimtes. Voor iedere ondernemer en/of activiteit hebben wij de perfecte behandelruimte en de benodigde faciliteiten die daarbij horen. Wilt u een behandelruimte huren in Bergen op Zoom en direct aan de slag kunnen? Neem dan direct contact met ons op.

All-in een behandelruimte huren in De Melkfabriek in Bergen op Zoom

Bij Easyspaces huurt u all-in, wat inhoudt dat u uw unit huurt en gebruik kunt maken van diverse faciliteiten. Denk hierbij aan voorzieningen als draadloos internet voor u en uw bezoekers, verwarming en verlichting, (schoonmaak van) openbare ruimtes, gebruik van het thee- en koffiezetapparaat, toiletten, stoffering, post-faciliteiten en vuilafvoer. Verder is het mogelijk om in elk pand bijna kosteloos een vergaderruimte te boeken. Alleen de administratiekosten worden hierbij in rekening gebracht. Dit maakt het huren van een behandelruimte in Bergen op Zoom een stuk aantrekkelijker en interessanter, omdat u alle benodigde faciliteiten tot uw beschikking heeft.

Verschillende locaties in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft drie locaties in beheer: De Melkfabriek, De Suikerfabriek en De Poort van Berrege. De Melkfabriek beschikt over 24 behandelruimtes, 1 vergaderruimte en 2 opslagruimtes. Ideaal als u een behandelruimte wilt huren in Bergen op Zoom. De andere twee locaties zijn meer geschikt voor (digitale) ondernemingen en beschikken over kantoorruimtes, flexwerkplekken, opslagruimtes, vergaderruimtes en statutaire zetels. Iedere locatie heeft eigen unieke kenmerken en kwaliteiten én zijn direct beschikbaar voor gebruik. Zo kunt u vrijwel direct beginnen met het aanbieden van behandelingen in uw nieuwe praktijkruimte. Wel zo fijn voor u en de mensen die u graag inschakelen voor een bepaalde behandeling.

Een behandelruimte huren in Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Wilt u een behandelruimte huren op een prettige locatie in Bergen op Zoom? Dat kan bij Easyspaces. Iedere unit die wij verhuren heeft zijn eigen kenmerken, waardoor er altijd een praktijkruimte beschikbaar is die volledig aansluit bij uw wensen. De Melkfabriek ligt aan de rand van het centrum en is uitstekend te bereiken te voet, met de fiets of met de auto. Dit is prettig, omdat uw behandelruimte dan gemakkelijk te bereiken is. Dit maakt het aantrekkelijk voor (potentiële) klanten om met u samen te werken of u in te schakelen voor een behandeling.

Plan een afspraak in voor een rondleiding

Als u interesse heeft in een praktijkruimte in De Melkfabriek kunt u een rondleiding inplannen met Easyspaces. Wij laten u graag de desbetreffende behandelruimte zien die u wellicht wilt huren in Bergen op Zoom. Zo krijgt u direct een goed en duidelijk beeld van deze ruimte, het pand, de aanwezige faciliteiten en de ligging van De Melkfabriek. Op deze manier kunt u zich het best oriënteren op uw nieuwe praktijkruimte en krijgt u de sfeer het beste mee.

  • Altijd inclusief gas/water/licht
  • Altijd inclusief koffie/thee
  • Altijd inclusief WIFI
  • Beschikking over vergaderruimtes in al onze panden

Onze locaties

De Suikerfabriek

De Suikerfabriek

Zuidzijde Haven 39a, 4611 HC, Bergen op Zoom

Belevingscentrum

De Melkfabriek

De Melkfabriek

Bruinevisstraat 32, 4611 HJ, Bergen op Zoom

Behandelruimtes

De Poort van Berrege

De Poort van Berrege

Poortweg 1, 4613 BW, Bergen op Zoom

Bedrijfsunits en opslagruimtes

Persoonlijk advies
op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd een uitgebreide rondleiding en een persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf.
Maak een afspraak

“Het gevoel van verbondenheid, de sfeer die er heerst en de mensen die er huren zijn heel fijne mensen om bij de koffie even mee te staan praten.”

Netwerkclub Start2bizz