X

Behandelruimtes Bergen op Zoom

VOOR ELKE PRAKTIJK

Gratis & vrijblijvend

Boek een rondleiding Prijslijst aanvragen

✔ Altijd inclusief schoonmaakservice

✔ Altijd inclusief WIFI
✔ Gebruik onze vergaderruimtes in alle panden
✔ Altijd inclusief gas/water/licht

Behandelruimtes Bergen op Zoom Easy Spaces

Via Easyspaces vindt u gemakkelijk geschikte behandelruimtes die te huur zijn bij de melkfabriek. Wij voeren het beheer over deze prachtige en praktische locatie waar u gemakkelijke en snel verschillende behandelruimtes kunt huren. Voor iedere ondernemer en/of activiteit hebben wij de perfecte behandelruimte en de benodigde faciliteiten die daarbij horen. Dus zoekt u nog een behandelruimte om te huren in Bergen op Zoom en wilt u direct aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op.

Bij Easyspaces huurt u altijd  all-in, dit houdt in dat u niet alleen uw behandelruimte huurt maar ook dat u gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, de toiletten, thee en koffiezetapparaat, toiletten, telefooncentrale, de receptioniste ontvangt en stuurt uw klanten door naar u, postfaciliteit, stoffering van de behandelruimte, verlichting, WIFI voor uw bezoekers en backup systeem in geval van nood, schoonmaak van openbare ruimtes, afvalafvoer, verwarming van de openbare ruimtes en behandelruimtes . Daarnaast u ook gebruik maken van de vergaderruimtes van Easyspaces, hierbij worden alleen de administratiekosten in rekening gebracht.

De Melkfabriek in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 4 locaties in beheer: De Suikerfabriek, Delta Agrifood Business, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Alle locaties van Easyspaces in Bergen op Zoom zijn direct beschikbaar voor gebruik. Onderstaande locaties hebben verschillende kantoorruimtes, allemaal uniek van soort.

Behandelruimtes De suikerfabriek

De behandelruimtes bevinden zich in de in de melkfabriek in Bergen op Zoom. De Melkfabriek is een van de historische panden die gelegen zijn in het havenkwartier. Het monumentale pand is van buiten helemaal in de oude staat hersteld. Hierdoor behoud het zijn monumentale aanzicht. Van binnen is het volledige ingericht en een modern interieur met een volledig domotica systeem. Het domotica systeem zorgt ervoor dat het gebouw zeer energiezuinig wordt aangestuurd. De Melkfabriek biedt meerdere behandelruimte aan waardoor meerdere ondernemingen zich hier kunnen vestigen. De behandelruimtes zijn bedoeld voor ondernemers met medische of paramedische achtergrond. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraagt een prijslijst aan of neem vrijblijvend contact op!
behandelruimte in de melkfabriek bij easyspaces in bergen op zoom
andere behandelruimte melkfabriek kappersstoel easyspaces bergen op zoom
behandelruimte melkfabriek bergen op zoom easyspaces
fysio behandelruimte in de melkfabriek in bergen op zoom easyspaces

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

“Wij huren inmiddels al 5 jaar naar volle tevredenheid bij Easyspaces. Peter en zijn team staan altijd voor je klaar & de faciliteiten zijn super!”

robbert kramers easyspaces bergen op zoom
Robbert Kramers

Algemeen Directeur
CareRespect B.V.

Een bedrijfsruimte Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Tegenwoordig starten er in razend tempo bedrijven op. Dit komt mede door de enorme stroomversnelling die bedrijven meemaken doormiddel van online te gaan. Flexplekken biedt hier de perfecte uitkomst voor. Doordat de opstartkosten drastisch zijn gedaald is het voor veel bedrijven de perfecte oplossing. Bij Easyspaces hebben wij voor elk bedrijf de perfecte ruimte die aan uw wensen voldoet.

De Suikerfabriek

Belevingscentrum

opslagruimte de suikerfabriek

De Suikerfabriek is een belevingscentrum in een historisch gebouw in Bergen op Zoom. Voorheen het Interium genoemd.

Agri-food complex

Belevingscomplex

suikerlab easyspaces bergen op zoom

Delta Agrifood Business is onderdeel van De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam.

De Melkfabriek

Behandelruimtes

de melkfabriek easyspaces bergen op zoom

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier.

De Poort van Berrege

Bedrijfsunits en Opslagruimtes

De Poort van Berrege gevestigd op het industrieterrein van Bergen op Zoom. U kunt opslagruimtes en kantoor-/bedrijfsruimtes huren.

Persoonlijk advies op maat

mocht u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat willen hebben? Plan dan direct een afspraak in met één van onze specialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  • Een uitgebreide rondleiding
  • Brochure met alle praktische informatie
  • Persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf

Boek een rondleiding

Vraag direct een gratis & vrijblijvende rondleiding aan.