fbpx
X

Opslagruimte Bergen op Zoom

Via ons heeft u zo opslagruimte in Bergen op Zoom

Opslagruimte Bergen op Zoom? De voordelen aan het gebouw de Poort van Berrege is dat hier voldoende parkeergelegenheid is. Het pand is gelegen op een industrieterrein, maar heeft een aanblik van een mooi en professioneel gebouw. En bovendien bent u alsnog op loopafstand van het mooie historische stadscentrum van Bergen op Zoom. Wij bieden u de mogelijkheid om in de Poort van Berrege opslagruimte in Bergen op Zoom te huren. Naast opslagruimte doen we in Bergen op Zoom, in de Poort van Berrege, ook bedrijfsruimtes verhuren.

U kunt zelf aangeven of u van beide of één van beide gebruik wenst te maken. Dit staat verder los van elkaar. Mocht uw onderneming echter een opslag behoeven dan is het vaak natuurlijk wel zo prettig om dit onder hetzelfde dak te hebben natuurlijk. Kom snel eens een kijkje nemen in dit mooie pand en u zult zelf de mogelijkheden aanschouwen.

  • Mooi en professioneel gebouw
  • Loopafstand van het centrum
  • Verschillende mogelijkheden
  • Diverse formaten
  • Verschillende faciliteiten al aanwezig
Opslagruimte Bergen op Zoom

Opslagruimte Bergen op Zoom

Opslagruimte in Bergen op Zoom in Poort van Berrege

Voor opslagruimte in Bergen op Zoom bent u bij de Poort van Berrege juist. Het is een mooi en ruim gebouw. Wij verhuren hier kantoorruimtes van diverse formaten. De ruimtes beginnen al vanaf 10m2. Natuurlijk verschillen de prijzen, afhankelijk van het oppervlakte u wenst. Verder zijn er verschillende faciliteiten aanwezig in het gebouw, waarvan u gebruik kan maken.

Deze deelt u met de andere ondernemers in de Poort van Berrege. Dit is natuurlijk goed voor het onderling contact en het uitbreiden van uw netwerk, bovendien scheelt het ook in maandelijkse lasten. Vooraf hebben we duidelijk en helder op papier staan wat de kosten voor u zullen bedragen. Wij rekenen achteraf geen extra kosten, u komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Vrijblijvend contact over een opslagruimte Bergen op Zoom

Wij staan u graag persoonlijk te woord over de diversiteit van de mogelijkheden. Wanneer u uw gegevens achterlaat op het contactformulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Via de e-mail zijn wij ook te bereiken op emailadres info@easyspaces.nl of telefonisch op +31(0)164213805 / +31 (0)653 927 373. We kijken uit naar een prettige samenwerking.