Duurzaam Kantoor Huren in Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een duurzame kantoorruimte in Bergen op Zoom? Bij Easyspaces zetten we vol in op duurzaamheid en innovatie. Ontdek in deze blog waarom een duurzaam kantoor huren bij Easyspaces niet alleen voordelig is voor je bedrijf, maar ook bijdraagt aan het behoud van onze planeet.

Een Duurzaam Kantoor bij onze Duurzame Locaties

Duurzaam huren begint bij de keuze van onze locaties. Zo is de Poort van Berrege, een van onze toplocaties in Bergen op Zoom, volledig energieneutraal en gasvrij. Dit pand biedt niet alleen laadpalen voor elektrische auto’s maar vormt ook een toonbeeld van hoe duurzaamheid en functionaliteit hand in hand kunnen gaan.

Onze andere panden, de Suikerfabriek en de Melkfabriek, zetten eveneens sterk in op groene energie. Elk gebouw is uitgerust met zonnepanelen die helpen om de elektrometer steevast op nul te houden. Dit is slechts een van de vele stappen die wij nemen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Energie-efficiëntie op zijn Best

Alle panden van Easyspaces bezitten een energielabel A of hoger. Neem bijvoorbeeld de Melkfabriek, die voor meer dan 70% op elektriciteit draait. Deze aanpak vermindert ons totale energieverbruik en draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot.

Verder zijn al onze panden uitgerust met led-verlichting en geavanceerde sensoren die helpen het energieverbruik te optimaliseren. Het domotica systeem in de Melkfabriek is een prachtig voorbeeld van hoe technologie kan worden ingezet om efficiëntie te bevorderen en kosten te drukken.

Duurzaam Ondernemen Begint Hier

De huurders van Easyspaces ervaren het gemak van een pand dat van alle gemakken voorzien is, in combinatie met het geruststellende gevoel dat duurzaamheid gewaarborgd is. Wij geloven dan ook dat duurzaamheid en zakelijk succes elkaar versterken. Onze groene kantooroplossingen bieden niet alleen een aangename en inspirerende werkomgeving, maar zorgen ook voor een positieve impact op het milieu. Kies je voor Easyspaces, dan kies je voor een partner die toegewijd is aan duurzaamheid.

Onze Duurzame Temperatuurregeling

Krijg je het er al warm van? Maak je niet druk, want onze state-of-the-art units zijn ontworpen om jou koel te houden tijdens de verzengende zomerdagen, zodat je comfortabel kunt blijven werken zonder oververhit te raken. En wanneer de winter aanbreekt, bieden we een knusse en warme omgeving. Dat is het gemak waarmee wij je voorzien.

Jouw Toekomst in een Duurzaam Kantoor

Zie jij jezelf al in een van onze duurzame kantoorpanden werken en wil je meer weten over onze duurzame kantoorruimtes of een rondleiding plannen? Ontdek nu de mogelijkheden op onze website!