X
flexplekken

Flexplekken Bergen op Zoom

VOOR FLEXIBELE ONDERNEMERS

Gratis & vrijblijvend

Boek een rondleiding Prijslijst aanvragen

✔ Altijd inclusief schoonmaakservice

✔ Altijd inclusief WIFI
✔ Gebruik onze vergaderruimtes in alle panden
✔ Altijd inclusief gas/water/licht

Flexplekken Bergen op Zoom Easyspaces

Via Easyspaces vindt u gemakkelijk geschikte flexplekken die te huur staan. Wij voeren het beheer uit over een aantal praktische en unieke locaties waar u gemakkelijke en snel een flexruimte kunt huren. Wij hebben voor iedere onderneming en activiteit de perfecte locatie en de benodigde faciliteiten. Dus bent op zoekt u een flexruimte om te huren in Bergen op Zoom en wilt u direct aan de slag? Neem dan contact op met ons, en wij helpen u graag verder!

Bij Easyspaces huurt u altijd all-in prijs, dit houdt in dat u niet alleen uw flexruimte huurt. Maar ook nog gratis gebruik mag maken van de verschillende openbare ruimtes, koffieautomaat en thee, toiletten, centrale telefooncentrale, ontvangst avan uw bezoekers en de daarna doorsturen naar u door de receptioniste, postfaciliteit, stoffering van de flexwerkplekken, basisverlichting, draadloos internet vooru en uw bezoekers en in noodgevallen een back-up systeem, schoonmaak van de openbare ruimtes, afvoer van het vuilnis, verwarming. Daarnaast kunt u bijna niets (op administratiekosten na) alle vergaderruimtes in de panden van Easyspaces boeken.

Verschillende locaties voor flexplekken in Bergen op Zoom

Easyspaces heeft 4 locaties in Bergen op Zoom in beheer: De Suikerfabriek, Delta Agrifood Business, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Elke locatie heeft zo zijn eigen unieke kenmerken, kwaliteiten en charmes. Alle locaties in Bergen op Zoom zijn altijd direct beschikbaar voor gebruik (tenzij al verhuurt). Onderstaande locaties hebben verschillende flexplekken, allemaal uniek en met hun eigen kenmerken.

Flexplek de suikerfabriek

De Suikerfabriek is niet alleen het perfecte flexplekken voor u. maar u kunt uw kantoor ook als visitekaartje gebruiken dankzij de smaakvolle inrichting. Uw kantoor is namelijk gevestigd in het monumentale pand in het Havenkwartier. Vanaf deze locatie bent u binnen tien minuten te voet  in het centrum van Bergen op Zoom. De Suikerfabriek heeft in het totaal 56 flex werkplekken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraagt een prijslijst aan of neem contact op!
bergen op zoom flexplek easyspaces
flexplek in de suikerfabriek easyspaces bergen op zoom
flexplek in de suikerfabriek bergen op zoom easyspaces
flexplekken in bergen op zoom bij easyspaces

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

Flexplek de Poort van Berrege

De Poort van Berrege kantoor en opslag is gevestigd aan het Waterfront-Industriegebied. Door de unieke combinatie van kantoor en bedrijfsunit is het voor veel bedrijven een unieke werkplek. Vraag een prijslijst aan of neem contact op!
Vergaderruimte Spreekkamer De Zoom de Poort van Berrege easyspaces bergen op zoom
flexplek easyspaces bergen op zoom
De Poort van Berrege keuken easyspaces bergen op zoom
flexplek bij easyspaces in bergen op zoom

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

Flexplek Delta Agrifood Business

Delta Agrifood Business is gelegen in het belevingscomplex De Zoete Inval. Het pand staat volledig in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam. In het totaal heeft Delta Agrifood Business 20 flexruimtes. Vraagt een prijslijst aan of neem contact op!
vergaderruimte zoete inval easyspaces bergen op zoom
Vergaderruimte Delta Agrifood Business easyspaces bergen op zoom
vergaderruimte easyspaces bergen op zoom
afbeelding kantoor flexplekken easyspaces bergen op zoom delta agrifood business

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven of als je een rondleiding wilt in dit pand!

“Wij huren inmiddels al 5 jaar naar volle tevredenheid bij Easyspaces. Peter en zijn team staan altijd voor je klaar & de faciliteiten zijn super!”

robbert kramers easyspaces bergen op zoom
Robbert Kramers

Algemeen Directeur
CareRespect B.V.

Een flexplek Bergen op Zoom voor elk soort onderneming

Bedrijven maken tegenwoordig in een razend tempo een groei door. Dit is mede te danken aan de enorme stroomversnelling die online bedrijven hebben genomen. door de komst van flexplekken zijn de opstartkosten voor veel bedrijven enorm gedaald. Voor al deze verschillende bedrijven dient hun kantoor ruimte aan al hun wensen en eisen te voldoen. Bij Easyspaces hebben wij daarom voor ieder bedrijf een perfect geschikte kantoorruimte te huur in het centrum van Bergen op Zoom of er dichtbij het centrum.

De Suikerfabriek

Belevingscentrum

opslagruimte de suikerfabriek

De Suikerfabriek is een belevingscentrum in een historisch gebouw in Bergen op Zoom. Voorheen het Interium genoemd.

Agri-food complex

Belevingscomplex

suikerlab easyspaces bergen op zoom

Delta Agrifood Business is onderdeel van De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based en duurzaam.

De Melkfabriek

Behandelruimtes

de melkfabriek easyspaces bergen op zoom

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier.

De Poort van Berrege

Bedrijfsunits en Opslagruimtes

De Poort van Berrege gevestigd op het industrieterrein van Bergen op Zoom. U kunt opslagruimtes en kantoor-/bedrijfsruimtes huren.

Persoonlijk advies op maat

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat? Plan direct een afspraak in met één van onze specialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  • Een uitgebreide rondleiding
  • Brochure met alle praktische informatie
  • Persoonlijke aanbieding op maat voor uw bedrijf

Boek een rondleiding

Vraag direct een gratis & vrijblijvende rondleiding aan.